Annonce
Debat

Diktatur eller demokrati?

Læserbrev: Den tidligere Randers-dreng og statsminister Jens Otto Krag blev kendt for sin berømte udtalelse. ”Man har et standpunkt til man tager et nyt”. Om det er det samme, der er sket for et ”stort mindretal” af byrådspolitikere og landspolitikere i Randers Kommune, der tidligere gennem læserbreve og udtalelser har anbefalet, at det enestre rigtige for at løse infrastrukturen i Randers Kommune ville være en broforbindelse over Randers Fjord uden om Randers by.

Kan det tænkes, at mindretallet er blevet banket på plads af ledelsen i deres respektive partier? Så de nu i stedet for at holde fast i deres tidligere overbevisning om en broforbindelse uden om byen nu i stedet går ind for en klimabro, der leder trafikken ind gennem byen.

Hvis vi skal tage tidligere udtalelser og synspunkter fra selvsamme politikere til troende, er jeg overbevist om, at hvis politikerne i Randers Byråd fik lov til at stemme efter deres egen overbevisning, ville flertallet for en klimabro blive ændret fra tallene 28-3 til 18-13. Hvis det er tilfældet, så smager det mere af diktatur end af demokrati.


Vi skal have en fremtidssikret trafikløsning i form af en østbro, der leder trafikken uden om byen.


En ny broforbindelse og projekt Byen til Vandet er den største investering, der nogensinde er foretaget i Randers Kommune. Derfor påhviler der politikere og embedsfolk et kæmpe ansvar for at træffe den helt rigtige beslutning omkring Randers Kommunes udvikling de næste hundrede år.

De politikere, der påstår, at nu bygger vi først en klimabro, bagefter laver vi en østbro, de stikker folk blår i øjnene. Vi har kun et skud i bøssen. Træffer vi det forkerte valg nu, hænger Randers Kommunes borgere på beslutningen de næste hundrede år. For mig personligt er valget helt klart. Vi skal have en fremtidssikret trafikløsning i form af en østbro, der leder trafikken uden om byen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce