Annoncørbetalt indhold

Din guide til selvsalg af bolig

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man skal sælge sit hus, så tænker mange automatisk, at det første, man skal gøre, er at finde en ejendomsmægler, der kan sælge det. Men hvad mange ikke ved - eller ikke tænker over - er, at man faktisk ikke behøver en ejendomsmægler til at sælge sit hus. Man kan sagtens sælge det selv, hvis man gerne vil det. Selvsalg er ikke særligt udbredt i dag, men der kan være flere fordele ved at sælge sit hus selv. Her er din guide til at lave et selvsalg af din bolig.


Annonce

Få en boligadvokat

Et selvsalg behøver ikke at betyde, at man skal gøre alt selv. Man kan sagtens få hjælp på andre måder ved et selvsalg end at benytte en ejendomsmægler. For eksempel kan det være en rigtig god idé at hyre en boligadvokat, hvis man har planer om at sælge sin bolig uden om en ejendomsmægler. En boligadvokat vil kunne hjælpe med det juridiske aspekt af at sælge bolig. Når man skal sælge en bolig skal der, lige meget om man sælger det igennem en ejendomsmægler, eller om det er selvsalg, laves en købsaftale, som begge parter skal skrive under på. Hvis man sælger sin bolig gennem en ejendomsmægler, så laver de en aftale til en. Men hvis man sælger boligen selv, så skal man selv sørge for at lave en købsaftale. Det kan være svært, hvis man ikke har juridisk kendskab og erfaring. Her kan en boligadvokat træde til og hjælpe med at lave en købsaftale.


Kend din køber

Mange bruger en ejendomsmægler, når de skal sælge deres bolig, fordi det kan være besværligt at finde en køber selv. Ejendomsmæglere har portaler og andre metoder, som de bruger til at sælge huse. Derudover har de også ofte kunder, som de ved leder efter en bestemt type bolig, som de kan henvende sig til. Hvis man gerne vil sælge sin bolig selv, skal man være opmærksom på, at man ikke har samme muligheder for at gøre sin bolig synlig på boligportaler, og det kan derfor være svært at få den solgt. Det tager formentligt også længere tid. Derfor er det en rigtig god idé at overveje, om man kan få sin bolig solgt uden om en traditionel ejendomsmægler. Dermed ikke sagt, at selvsalg ikke kan være smart. Hvis man for eksempel allerede kender sin køber, så kan det være en god måde at komme uden om de mange gebyrer, der er ved en ejendomsmægler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.