Annonce
Randers HK

Direktør færdig i Randers HK - skifter til anden ligaklub

Per Rasmussen skabte økonomisk fremgang i sin første sæson i Randers HK. Men i denne sæson er det gået den forkerte vej. Foto: Annelene Petersen
Per Rasmussen stopper i Randers HK ved udgangen af marts. I stedet skal han være kommerciel direktør i Aarhus Håndbold.

Randers: Efter knap to sæsoner i direktørstolen er Per Rasmussen færdig i Randers HK.

Per Rasmussen, der kom til Randers HK fra en stilling som kommerciel direktør i BSV, har sagt sit job op og stopper i klubben ved udgangen af marts. I stedet skal han være kommerciel direktør i Aarhus Håndbold.

- Jeg har igennem et stykke tid gået med overvejelser om, hvorvidt jeg fortsat var den rette mand til jobbet i Randers HK. Jeg føler ikke, at jeg har kunnet gøre den forskel, jeg havde troet, at jeg kunne gøre, siger Per Rasmussen til Randers Amtsavis.

- Derfor var der to muligheder. Jeg kunne blive og kæmpe, eller jeg kunne kigge mig om efter noget andet. Da der så dukkede den her mulighed op, hvor jeg kan blive i branchen og fortsat arbejde med salg, valgte jeg at takke ja, siger den afgående Randers HK-direktør.

Skuffende salgstal

Selv om Per Rasmussen selv har sagt op, er det ingen hemmelighed, at man i Randers HK-bestyrelsen havde forventet væsentlig bedre salgstal i denne sæson, end Per Rasmussen har kunnet levere.

- Resultaterne har været utilfredsstillende. Vi er ikke lykkes med salget i denne sæson. Det har Per Rasmussen også selv været ude at udtale. Så det er der ingen grund til at lægge skjul på, siger bestyrelsesformand Peter Møller Lassen.

Per Rasmussen afviser dog, at det er frygten for en fyreseddel, der har fået ham til at finde nyt job.

- Nej, egentlig ikke. Det er klart, at jeg her på det sidste har været lidt usikker og haft tanken, at det da godt kunne være, at de gerne ville have en anden på posten.

- Men det er den slags tanker, man naturligt får, når man ikke selv føler, at man har kunnet levere varen. Men muligheden for at skifte job kom allerede for et stykke tid siden, så det her handler ikke om, at jeg smutter, fordi vi lige nu oplever modgang i Randers HK, siger Per Rasmussen.

På overarbejde

Lige nu er bestyrelsen selv igang med at skaffe ekstra sponsorindtægter for at lukke en del af det hul, som er slået i kassen i denne sæson.

- Vi har i de seneste uger arbejdet på at skaffe ekstraordinære sponsorbidrag, og vi er kommet et stykke af vejen, men vi er langt fra i mål endnu. Vi kommer til at arbejde hårdt resten af sæsonen for at mindske underskuddet så meget som overhovedet muligt, siger Peter Møller Lassen.

Først herefter vil Randers HK-bestyrelsen lægge sig fast på, hvordan organisationen skal se ud fremadrettet.

- Men der er ingen tvivl om, at vores administration bliver mindre i næste sæson. Jeg tør ganske enkelt ikke sætte budgettet højere, end indtægterne har været til i denne sæson. Der skal selvfølgelig fortsat være et kommercielt setup, men det skal være et setup, der sikrer langvarige kommercielle relationer frem for yoyo-indtægter, siger Peter Møller Lassen.

Fokus på talenter

Randers HK kommer også til at spare på det sportslige budget.

I stedet vil klubben i højere grad satse på talenter fra klubbens ungdomsafdeling.

- Der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget, og skal man finde det positive, så er det, at talentudviklingen kommer til at få en større betydning for os fremadrettet.

- Hvis der skulle være nogle, der er nervøse for den del, kan jeg sige, at talentudviklingen fortsat vil være en vigtig del af vores DNA, og vi kommer også i den kommende sæson til at have dygtige trænere ansat i vores ungdomsafdeling, siger Peter Møller Lassen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce