Annonce
Østjylland

Direktør: Magisk Halloween kan blive endnu større

Der er stadig masser af potentiale i at invitere efterårsferieramte skolebørn og deres familier til en uhyggelig dag i Magisk Halloween i Djurs Sommerland, mener forlystelsesparkens direktør. Arkivfoto: Axel Schütt

Djurs Sommerlands administrerende direktør Henrik B. Nielsen har store forhåbninger om, at temaugen Magisk Halloween kan vokse sig endnu større i de kommende år.

Nimtofte: Djurs Sommerland har netop afsluttet en forrygende sæson med besøg fra cirka 97.000 gæster på ni dage. Gæster, der alle kom for at opleve forlystelsesparken, mens den var pakket ind i et nyt lag af uhyggelige græskaransigter, spillevende hekse, edderkoppespind og raslende skeletter.

Men står det til administrerende direktør Henrik B. Nielsen, har man slet ikke set den fulde udnyttelse af den engelsk-amerikanske højtids potentiale i Djurs Sommerland endnu.

- Da vi lavede Magisk Halloween for første gang tilbage i 2011, havde vi en forventning om, at vi på et tidspunkt kunne komme op på 50.000 eller 70.000 gæster på de her ni dage. Men i takt med at besøgstallet er øget år for år, så tror vi faktisk på, at der stadig er masser af potentiale i Halloween for vores vedkommende, selvom vi nu er nået lige i underkanten af 100.000 gæster, siger Henrik B. Nielsen med henvisning til, at det kun er halvdelen af dem, der er sæsonkortholdere.

- Vi kan se, at der er et stigende antal gæster, som kommer og køber en normal entrébillet i efterårsferien, og det ser vi som et udtryk for, at vi endnu ikke har nået det fulde potentiale for vækst i forbindelse med Magisk Halloween, fastslår direktøren, der dog ikke vil sætte tal på, hvor højt man skal op, før potentialet kan anses for at være fuldt udnyttet.

Masser af plads til flere

Ser man alene på de daglige besøgstal, så er det dog tydeligt, at direktøren har noget at have sin spådom i.

For selvom 97.000 gæster på ni dage lyder af meget, så har Djurs Sommerland på den mest besøgte af de ni dage i den netop overståede efterårsferie haft i omegnen af 12.000 gæster. Dermed er der stadig et godt stykke vej op til de 17.000-18.000 gæster på én dag, som sommerlandet oplevede at få i løbet af sidst års sæson.

Hertil kommer det faktum, at gæsterne, der kommer til Magisk Halloween opfører sig anderledes end de normale sommergæster, hvilket også giver mere plads i parken.

- Det er et andet bevægmønster, vi ser til Magisk Halloween i forhold til en normal sommerdag i Djurs Sommerland. Det er helt tydeligt, at folk ikke kun kommer for forlystelserne, men også for at opleve det ekstra lag, som vi forsøger at lægge på i forbindelse med Magisk Halloween. De går mere rundt for at opleve de hekse, troldmænd og alle de andre ting, vi har pyntet parken op med i anledningen. Derfor har vi måske også plads til flere gæster, end vi ellers normalt ville have, siger Henrik B. Nielsen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Grundfos-topchef er træt af at blive kaldt 'arvingen': - Jeg slider og slæber

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Tidsplan skubbet endnu engang: Arenaen får nyt, bulefrit gulv til sommer

Randers FC For abonnenter

Thomasberg er tilfreds med indsats og pointhøst, men ser spillere, der kan brænde mere igennem: - Han er mere underholdende end Sisto

Randers FC

Live: Kan Randers FC holde flyvende fynboer stangen?

Randers

Se video og billeder: Wrestler på 48 år er stadig aktiv - Kim 'Chaos' kan slet ikke lade være med at dele øretæver ud

Randers

Heldig randrusianer kom lige forbi og købte en Lottokupon: Snuppede 19 millioner kroner lørdag aften

Randers FC For abonnenter

Højt tempo og urolig fodboldkamp: Flere talenter satte sig igennem i sæsonens første sejr

Østjylland For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Favrskov

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Kommune-kiks dumper nybyggede Thors Tårn i handicapvenlighed: - Det er ikke kun en faglig fejl, men også en afvigelse fra vores normale procedure

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Østjylland

Politiker beskyldes for sexchikane: Nu trækker han sig

Randers For abonnenter

Efter sag om facebook-opslag om mandestrip: Randers Kommune meldt til Arbejdstilsynet for dårligt psykisk arbejdsmiljø

Erhverv

Lokal firma trykker bæredygtige valgplakater i tusindvis - men bare ikke med politikere fra Randers, fortæller en skuffet direktør

Annonce