Annonce
Randers

Direktør om Hal 4-tidsplan: - Vi åbner 9. december

Direktør i Randers Arena, Gitte Nørgaard, forventer åbning til næsten-tiden af den nye hal. Det bliver 9. december. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen.
Direktør i Randers Arena, Gitte Nørgaard, tror på, at den nye hal er klar til tiden.

Randers: Forsinkelser har været en del af projektet med den nye hal ved Randers Arena. Oprindeligt skulle byggeriet vær klar i august 2019. Men i februar i år stod det klart, at byggeriet ville blive mindst 20 uger forsinket. Dengang skyldtes det problemer med godkendelse af hallens tag. Siden kom det frem, at også brandsikkerheden voldte store problemer for totalentreprenøren Max Bögl.

Randers Kommune afviste at give byggeriet den endelige byggetilladelse. I stedet fik entreprenøren en betinget byggetilladelse under forudsætning af, at kommunen senest 3. juni kunne godkende planen for brandsikkerheden. Men 3. juni måtte kommunen konstatere, at der fortsat var mangler ved brandsikkerheden. Men kommunen vurderede, at der var både vilje og evner hos entreprenørens nye brandrådgiver til at få de sidste problemer løst, og derfor blev fristen forlænget med 14 dage. Så senest søndag den 16. juni, skal der foreligge en godkendt plan for brandsikkerheden i den nye hal. Sker det ikke, vil byggeriet øjeblikkeligt blive standset af kommunen.

Gitte Nørgaard, direktør i Randers Arena, hvordan går det med byggeriet af den nye hal?

- Jamen, det går godt nok. Der er mange mænd, der arbejder herude i øjeblikket, så det er jeg rigtig glad for.

Hvad tænker du om tidsplanen?

- Tidsplanen har i lang tid været, at den skulle være færdig først i december, og den er der sådan set ikke ændret på i de sidste mange måneder.

Har du en dato?

- Det bliver mandag 9. december.

Bekymrer det dig ikke, at brandsikkerheden ikke var på plads inden for den frist, der var sat af kommunen?

- Vi har købt en vare af en totalentreprenør, og det er totalentreprenøren, der kører hele processen, så på den måde er jeg ikke inde over det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce