Annonce
Randers

Direktør om ny Burger Shack-brand: Det må bare ikke ske, det her

Blåt blink i gaden, hvor branden i Burger Shack blev slukket. Foto: Asger Nørgaard
Direktør i Burger Shack Danmark, som driver 13 burgerrestauranter i landet, vil afvente eksperters undersøgelse og en intern undersøgelse, før der kan meldes noget konkret ud. Men det er klart, at det gør ekstra ondt og giver anledning til at kigge indad, når det brænder samme sted to gange med så kort interval, siger han.

Randers: Christoffer No Kjærholm, direktør i Burger Shack Danmark, er ikke klar til at melde noget ud om brandårsag og oplyse om, hvordan det kunne ske, at der var ild i køkkenet igen, så kort tid efter den første brand.

- Det er lidt for tidligt at sige. Nu afventer vi eksperternes undersøgelse, og vi sætter også en intern undersøgelse i gang, for det er klart, at vi må kigge indad, når det sker to gange i samme restaurant. Det er, 7, 9, 13, ikke sket på nogle af de andre 12 restauranter, vi har, siger Christoffer No Kjærholm.

Han forstår ganske udmærket, at beboerne i opgangen ved Burger Shack er blevet utrygge, og at der tales om, om personalet er godt nok uddannet, eller om ventilationssystemet er for underdimensioneret.

- Heldigvis fik vi at vide af beredskabet, at vores personale havde handlet helt korrekt ved branden, og der har netop også været grillmasterkurser i Randers, hvor medarbejderne lærer om, hvad de skal gøre, hvis det går galt. Og med hensyn til ventilationssystemet, tror jeg nærmere, der kan være tale om, at det er for overdimensioneret, hvis det er noget, siger direktøren.

Han kom selv til stede i Randers søndag aften, da han hørte om branden.

- Det er ikke nær så omfattende en brand, som den første. Det ser ud til, at den har begrænset sig til komfur og ventilation, siger han.

Der er endnu ikke klarhed over, hvornår restauranten er klar til at åbne igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce