Annonce
Randers

Direkte fra Las Vegas til Randers

Henrik Knudsen og Frankie Moreno er et godt makkerpar. Foto: Jakob Lerche
Frankie Moreno har aldrig tidligere optrådt i Danmark
Annonce

- Det er noget af et scoop, at jeg har fået Frankie Moreno til Danmark. Jeg har hørt ham i Las Vegas for et par år siden, og jeg blev straks bjergtaget. Han er en fremragende og udadvendt entertainer med stor karisma og udstråling, så jeg håber da, at aftenens publikum kommer til at dele min begejstring, lød det forventningsfuldt fra arrangøren Henrik Knudsen et døgns tid inden amerikaneren indtog Værkets store scene foran 700 tilskuere.

Den 40-årige sanger, pianist og komponist Frankie Moreno ankom til Danmark i onsdags, hvor han installerede sig på Hotel Amerika i Hobro, og fredag aften fik han følgeskab af sit band, der samledes omkring det helt store bord i dineren på Memphis Mansion for i fællesskab at nyde et godt og solidt måltid i hyggelige rammer.

Humøret var højt, da Randers Amtsavis kom forbi, og undertegnede har sjældent oplevet et mere imødekommende band end Frankie Morenos. En lang rejse fra det vestlige USA skulle lige fordøjes, og det skete i næsten "hjemlige rammer" - når man sådan lige kiggede sig omkring i denne del af Paderup. Lad os i flæng nævne "Power", "Danish Crown", "Wash World", "McDonald’s", "Tesla Supercharging" - og sikkert flere andre med amerikansk klingende navne. Tilfældigt, ja måske - men alligevel ganske sigende om den internationalisering, som har sneget sig ind i det danske samfund.

- Vi har spillet i Frankrig og England til nogle få private fester, men det er første gang, vi optræder ved et offentligt arrangement i Europa. Vi glæder os rigtig meget , fortalte den dynamiske Frankie Moreno, der udgav ikke mindre end otte albums i 2019, og som i de senere år har afviklet et hav af velbesøgte og kritikerroste shows i Las Vegas.

- Jeg blev for et par år siden gjort opmærksom på Frankie Moreno af min gamle ven, Dick Grob, der i en lang periode var Elvis Presleys sikkerhedschef. Dich roste Frankie Moreno til skyerne, og det kunne jeg selvfølgelig ikke sidde overhørig. Efter de mange koncerter på Værket med TCB Band havde vi også brug for at gå nye veje og få noget nyt blod, så det er bare skønt, at Frankie Moreno har taget turen herover, sagde Henrik Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce