Annoncørbetalt indhold

Disse 3 basisitems bør enhver herregarderobe indeholde

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ender du også i den ene tøjkrise efter den anden, når du skal klædes på? Så kan det skyldes, at din basisgarderobe ikke er fuldendt. Med en god basisgarderobe bliver det meget lettere at sammensætte stilrene outfits, og med de følgende tidløse basisitems går du aldrig helt galt i byen.

Komfortable trøjer til de kølige måneder

Annonce

I de kølige måneder er en t-shirt ikke altid nok. Og rigtig mange mænd er ikke særlig glade for tanken om at bære vamsede uldsweateres. Er det noget, du kan nikke genkendende til? I stedet for sweateren har sweatshirts til mænd vundet indpas i rigtig mange herregarderober på grund af trøjens tidløshed og alsidighed. Det er en komfortabel trøje i et simpelt snit, der kan gå til næsten ethvert outfit, hvis blot du går efter neutrale farver, når du shopper sweatshirts til herre.

Udvis modebevidsthed med et par veltilpassede businessbukser

Uanset om dit arbejde kræver, at du klædes formelt på, eller om du er inviteret til en festlig begivenhed, så kommer du ikke udenom at have et par behagelige men ikke mindst stilrene businessbukser i din basisgarderobe. Det er et uundværligt stykke tøj, der lader dig præge dit outfit med stil, og de hører sig simpelthen til i garderoben hos enhver moden og stilbevidst mand.

Med den rette kontorbuks udviser du modebevidsthed og professionalisme, uanset om du befinder dig derhjemme, i gadebilledet eller på arbejde - og hvem vil ikke gerne udvise det?

Den klassiske, hvide skjorte er bare et must-have

Har du endnu ikke en klassisk, hvid skjorte i din garderobe, så er det ved at være på tide at investere i en. Skjorten kan hives frem ved enhver festlig anledning, du inviteres til. Dermed slipper du for de mange tøjkriser – og vi ved alle sammen, at der ikke er noget mere irriterende og til større frustration end at stå midt i en tøjkrise, når du skal ud ad døren.

Den hvide skjorte er altså en beklædningsgenstand, du ikke kommer udenom, hvis du gerne vil fuldende din basisgarderobe. Den kan tilmed gå til rigtig mange forskellige anledninger, fordi den kan dresses op eller ned med andre items afhængig af anledningen.

I forbindelse med køb af en ny hvid skjorte, så kan det godt betale sig at give dét ekstra for den gode kvalitet og komfort. Kvaliteten er nemlig afgørende for, hvor godt skjorten præsterer i brug og ikke mindst hvor længe du får glæde af den.

Denne artikel indholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.