Annoncørbetalt indhold

Disse omstændigheder gør det muligt at låne penge billigt online

Man har i den seneste tid oplevet en positiv udvikling på det online lånemarked, da flere online lån fortsat bliver billigere og med bedre vilkår end tidligere. Men det kan være svært at finde ud af hvilke omstændigheder der gør det billigere at låne penge. I det følgende vil vi derfor opstille fem grunde til at det er muligt at låne penge billigt.

Rentefrie perioder

Nogle låneudbydere tilbyder rentefrie perioder når du optager et lån hos dem. Det kan være som en ekstra fordel for nye kunder eller som en basis fordel for alle låneinstituttets kunder. Den rentefrie periode strækker sig som oftest over 30 dage, hvorefter du som låntager skal betale renter af lånet som normalt.

Du skal derfor være opmærksom på at et billigt lån uden renter i 30 dage skal tilbagebetales inden for perioden på 30 dage, hvis du ønsker at slippe helt for renterne.

Så snart du overskrider tidsperioden på 30 dage vil der blive tillagt renter på lånet som normalt.

Afdragsfrie måneder

Det kan være aktuelt at du får brug for nogle afdragsfrie måneder for at få mere luft i budgettet eller hvis du i en kort periode ikke har mulighed for at betale af på dit lån. I så fald giver nogle låneudbydere muligheden for at få betalingsfrie måneder i løbet af lånets løbetid.

Det kan derfor godt betale sig at se efter hvilke låneudbydere der tilbyder betalingsfrie måneder, hvis du ser fordel i dette.

Fleksibel tilbagebetaling

Mange online låneudbydere tilbyder en vis grad af fleksibilitet i forbindelse med tilbagebetalingen. Det kan blive en stor fordel hvis du pludselig skulle opleve en forbedring i din økonomi og derfor gerne vil indfri lånet snarest muligt. Eller omvendt, hvis du i en periode skulle opleve at have en forringet økonomi og derfor får brug for forhøje lånet.

Uanset hvilken situation du står i, kan det være ønskværdigt for dig at ændre din tilbagebetalingsordning. Hvis du søger et lån med fleksibel tilbagebetaling er det vigtigt at du undersøger følgende:

Vil du kunne opleve ekstra udgifter, hvis du undervejs ønsker at forhøje lånet. Og hvor høje vil disse ekstra udgifter i så fald være?

Hvordan ser det ud hvis du får mulighed for at tilbagebetale pengene før tid? Kan du spare penge på at afbetale pengene hurtigere end aftalt? Eller skal du stadig betale renterne som ville være blevet pålagt i løbet af afviklingen?

Løbetid og rente

Når du søger et billigt online lån er det vigtigt at du er opmærksom på samspillet mellem løbetiden, beløbet og den fastsatte rente. Normalt vil et større lån have en lavere rente, da løbetiden som oftest er lang. Det kan let komme til at virke som den billigste løsning på grund af den lave rente, men her skal du være særligt opmærksom.

Du kan godt risikere at komme til at betale flere penge på et lån med en lav rente og en lang løbetid sammenlignet med et lille lån til en høj rente og som skal tilbagebetales over kortere tid. Det skyldes at du i et sådant tilfælde kan spare penge på renter.

Høj rente og kort løbetid kan være billigere

Det kan derfor være billigst at låne et mindre beløb med en højere rente og kortere løbetid. Men husk altid at være sikker på at du har et stort nok rådighedsbeløb i dit budget til at afbetale det aftalte beløb hver måned.

Søg 2 personer sammen

Hvis du søger om et lån sammen med en anden er der gode chancer for at I får et bedre tilbud end hvis du ansøger alene.

Det skyldes at jeres fælles kreditvurdering formentlig vil vurderes til at være bedre når I er to om at dele udgifterne og forpligtelserne for lånet.

Trygheden i at I er to om at låne pengene, kan derfor resultere i et bedre og billigere lån for jer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.