Annonce
Østjylland

Djurs Sommerland åbner Store Bededag med to nye forlystelser

Jungle Rally er en af de nye forlystelser i Djurs Sommerland, når parken åbner på Store Bededag fredag 27. april. Foto: Pressefoto

I år er familiens yngste børn i fokus, når Djurs Sommerland åbner for sæsonen med to nye forlystelser fredag 27. april. Børnfamilierne kan se frem til at prøve karrusellen Safaribussen og rutschebanen Jungle Rally.

Annonce

NIMTOFTE: Er du voksen, midt i mellem eller lille ...

Sådan starter reklamen for Djurs Sommerland, og sådan har den lydt i mange år. Men ved sæsonstart i år kan specielt de små glæde sig til nye forlystelser, når parken åbner fredag 27. april.

I den nye børnerutschebane Jungle Rally kan alle børn fra 90 centimeter få deres allerførste rutschebane-oplevelse sammen med ældre søskende og forældre.

Årets anden nye forlystelse er familiekarrusellen Safaribussen. Her får hele familien sug i maven på en overraskende safaritur i junglen, hvor bussen kører rundt og rundt og bliver løftet op i hele seks meters højde.

- Jungle Rally er faktisk Djurs Sommerlands syvende rutschebane og en forlystelse, vi kalder for 'min første rutschebane' - den er især for de børn, der måske ikke er helt klar til at prøve Den Vilde Hønsejagt i Bondegårdsland endnu. Og med karrusellen Safaribussen åbner vi endnu en forlystelse, som både store og små kan opleve sammen, siger Henrik B. Nielsen, administrerende direktør i Djurs Sommerland.

De to nye forlystelser er placeret i Djurs Sommerlands nye Wild Asia-område ved siden af sidste års populære nyhed DrageKongen - Europas hurtigste og længste Family Suspended Coaster.

Djurs Sommerland oplyser, at der er investeret for 15 millioner kroner.

Djurs Sommerland

Priser for endagsbilletter fra 27. april til 24. juni:


  • Entre 0-2 år: Gratis
  • Endagsbillet 3 til 64 år: 265 kroner
  • Endagsbillet over 65 år: 230 kroner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Overfaldet af vilde køer: 67-årig kvinde hårdt kvæstet på Helgenæs

Randers FC For abonnenter

Anfører nærmer sig comeback: - Der skal nok ligge mange point til os

Annonce