Annonce
Syddjurs

Djurs Sommerland modtager international hæder: - Vi har investeret mere end 500 millioner i parken

Direktør Henrik B. Nielsen glæder sig over, at Djurs Sommerland har modtaget to europæiske priser. Både for forlystelsesparken som helhed, og for årets nyhed, Tigeren. Foto: Djurs Sommerland
Onsdag aften fik Djurs Sommerland en fornem pris, da den europæiske forlystelsesindustri kårede en række forlystelsesparker, der har gjort sig særligt bemærket i årets løb.
Annonce

Syddjurs: Djurs Sommerland er blevet kåret som "Family Park of the Year". Det skete onsdag aften i Paris, hvor den europæiske forlystelsesindustri blev hyldet i Paris, i forbindelse med at det internationale Park World Magazine afholdt Park Excellence Awards 2019.

Som den eneste danske forlystelsespark blev Djurs Sommerland kåret som vinder – ikke bare én, men to gange. Djurs Sommerland vandt nemlig både "Family Park of the Year" og "Thrill Ride of the Year" – for årets nyhed, Tigeren.

- Vi er utroligt glade, og meget stolte på medarbejdernes vegne, for at have vundet de to europæiske priser. Siden 2008 har vi investeret mere end 500 millioner i produktudvikling og tematiserede forlystelser, og vi arbejder hele tiden på at levere de allerbedste oplevelser til vores gæster, siger direktør Henrik B. Nielsen i en pressemeddelelse.

- Vi ser de to priser som en særdeles stor anerkendelse. Vi var oppe imod et stærkt felt af forlystelsesparker med højt internationalt niveau, og vi er naturligvis rigtigt stolte over, at vi hev to førstepladser med hjem til Danmark.

Priserne blev uddelt til Park World Excellence Awards 2019, hvor i alt 16 priser blev overrakt til forlystelsesparker, leverandører og producenter i den europæiske forlystelsesindustri. Djurs Sommerland var en del af et felt på i alt fem finalister i begge kategorier, da juryen, bestående af syv medlemmer med indgående kendskab til branchen, traf den endelige afgørelse.

/kahe

Tigeren er årets nyhed i Djurs Sommerland, og både gæsterne og en jury af europæiske branchefolk mener, at det er en supergod attraktion. Foto: Djurs Sommerland
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Peter Madsens flugtforsøg: Truede med bombeattrap og hoppede ind i hvid varevogn

Annonce