Annonce
Østjylland

Djurs Sommerland slår besøgsrekord

I år nåede 808.000 forbi Djurs Sommerland, der lukkede søndag. I efterårsferien var parken forvandlet til Magisk Halloween, og det gav stort rykind. Foto: Axel Schütt

808.000 gæster kiggede forbi forlystelsesparken i løbet af sæsonen, og det er højeste antal nogensinde.

NIMTOFTE: Med en forrygende slutspurt lykkedes det Djurs Sommerland - på allersidste åbningsdag - at slå sin hidtidige besøgsrekord. Den gamle rekord fra 2015 lød på 801.593 gæster. I år har der været 808.000.

I efterårsferien har Djurs Sommerland holdt 'Magisk Halloween', og det gav ni åbningsdage med stort rykind.

- Vi har haft en fantastisk 'Magisk Halloween' med 90.000 gæster. Det er det højeste antal nogensinde, siger Henrik B. Nielsen, Djurs Sommerlands administrerende direktør.

Djurs Sommerland tog hul på sæsonen i begyndelsen af maj, og efter få uger meldte forlystelsesparken ud, at den havde haft sin bedste sæsonåbning nogensinde. Men så kom regnen, og håbet om besøgsrekord begyndte så småt at drukne.

- Sommerferieugerne er meget store for os, så dengang var der ikke meget, der tydede på, at rekorden kunne blive slået i år. Men det lykkedes heldigvis alligevel, og det er vi meget tilfredse med, siger Henrik B. Nielsen.

Djurs Sommerland tager hul på 2018-sæsonen den 27. april, og håbet om en ny rekord er lysegrønt.

- Vi håber, at vi lander på samme niveau som i år, men meget afhænger af vejret, siger Henrik B. Nielsen.

I 2016 besøgte 744.600 gæster Djurs Sommerland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kaotisk optakt før Cimbria-nedtur i semifinalen: - Han har svigtet klubben og sine holdkammerater for egen vindings skyld

Annonce