Annonce
Østjylland

Djurs Sommerland står til ny sæsonrekord: Vejret har gjort det muligt at holde kadencen

Det gode vejr i 2018 har i stor stil trukket det danske sommerfolk i Djurs Sommerland. Lige nu ser forlystelsesparken ved Nimtofte på Djursland ud til at levere sin anden sæsonrekord i træk. Arkivfoto: Kim Haugaard

Med en række weekender og en enkelt halloweenuge tilbage af sæsonen har Djurs Sommerland allerede haft næsten 700.000 gæster i 2018. Dermed ser det ud til, at forlystelsesparken kan overgå den hidtidige sæsonrekord på 808.000 gæster, som blev sat sidste år.

Nimtofte: Der kan ikke være gået nogen forbi, at 2018 har budt på en exceptionel god sommer. Op mod 800 timers landsdækkende solskin er det efterhånden blevet til, og det har man kunnet mærke overalt i det danske sommerland. Ikke mindst i Djurs Sommerland.

Lige nu har forlystelsesparken ved Nimtofte haft lige under 700.000 gæster i løbet af sæson 2018. Dermed er der blevet registreret cirka 15.000 flere gæster i år, end det var tilfældet på samme tidspunkt sidste år, og det resultat bringer stor tilfredshed hos Djurs Sommerlands ledelse.

- Dét, vi skal huske på, er, at sidste år havde vi jo en rekordsæson, hvor vi vækstede omkring 70.000 gæster i forhold til året før. Dermed er det en rekord oven på en rekord, vi ser frem til, og det er rigtig, rigtig godt, siger Djurs Sommerlands administrerende direktør Henrik B. Nielsen.

- Dét, vi skal huske på, er, at sidste år havde vi jo en rekordsæson, hvor vi vækstede omkring 70.000 gæster i forhold til året før. Dermed er det en rekord oven på en rekord, vi ser frem til.

Henrik B. Nielsen, administrerende direktør

Holder sidste års niveau

Sidste år slog Djurs Sommerland sin hidtidige besøgsrekord fra 2015, da forlystelsesparken nåede op på hele 808.000 gæster.

Den besøgsrekord blev opnået på trods af øsende regnvejr hele sommeren 2017, fordi sommerlandet dét år havde en ny forlystelse, som alle bare måtte opleve. Og derfor er den administrerende direktør enormt glad for, at det fantastiske sommervejr tilsyneladende har gjort det muligt for forlystelsesparken at holde den høje kadence igen i år.

- Sidste år havde vi dragekongen som den helt store nyhed. Og den trak rigtig mange gæster til. Derfor er der ingen tvivl om, at vejret har hjulpet os med at kunne holde det høje besøgstal, som vi leverede sidste år, siger Henrik B. Nielsen.

Annonce

Halloween er et hit

Med knap 700.000 foreløbige gæster og kun ganske få åbningsweekender samt en enkelt efterårsferie med Halloween-tema tilbage af denne sæson, kunne man godt fristes til at tro, at det trods alt bliver svært for Djurs Sommerland at lave en ny sæsonrekord.

Men ikke desto mindre satser forlystelsesparken på, at man kan beholde det nuværende forspring og dermed overgå sidste års sæson.

- Det afhænger selvfølgelig lidt af, hvordan vejr og vind bliver. Men generelt har efterårsferien udviklet sig til at være en stor sæson for os, og derfor ser det fornuftigt ud. Hvis vi bare når op på 815.000 gæster, er 2018 for os at se et rigtig fint resultat, siger Henrik B. Nielsen.

Allerede nu er Djurs Sommerland gået i gang med at lave fundamentet til sin nye karrusel, "Tigeren", som skal indvies med indgangen af næste års sæson.

Tigeren bliver den højeste og hurtigste forlystelse i forlystelsesparkens historie. Den bliver desuden en del af Djurs Sommerlands nyeste temaland Wild Asia, som allerede indeholder rutsjebanerne Dragekongen og Jungle Rally samt karrusellen Safaribussen.

Annonce
Kultur For abonnenter

Anbefaling: Fem krimier til uhyggelig efterårs-læsning

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Søndagens coronatal: 591 nye tilfælde af coronavirus det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Vito header Randers FC på sejrskurs - kan de holde flyvende fynboer stangen i slutminutterne?

Randers FC For abonnenter

Thomasberg er tilfreds med indsats og pointhøst, men ser spillere, der kan brænde mere igennem: - Han er mere underholdende end Sisto

Erhverv

Corona bragte virksomheds nybyggeri i fare - hjælp fra myndighederne fik projektet på sporet i tide

Randers

Se video og billeder: Wrestler på 48 år er stadig aktiv - Kim 'Chaos' kan slet ikke lade være med at dele øretæver ud

Randers

Heldig randrusianer kom lige forbi og købte en Lottokupon: Snuppede 19 millioner kroner lørdag aften

Randers FC For abonnenter

Højt tempo og urolig fodboldkamp: Flere talenter satte sig igennem i sæsonens første sejr

Østjylland For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Favrskov

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Kommune-kiks dumper nybyggede Thors Tårn i handicapvenlighed: - Det er ikke kun en faglig fejl, men også en afvigelse fra vores normale procedure

Kultur For abonnenter

- Min fars sygdom har lært mig at være til stede med det besværlige i stedet for at flygte

Randers

Tidsplan skubbet endnu engang: Arenaen får nyt, bulefrit gulv til sommer

Randers For abonnenter

Efter sag om facebook-opslag om mandestrip: Randers Kommune meldt til Arbejdstilsynet for dårligt psykisk arbejdsmiljø

Østjylland

Politiker beskyldes for sexchikane: Nu trækker han sig

Annonce