Annonce
Randers

Dobbelt op: 248 fik motion og støttede samtidig Randers Julehjælp

Løbeturen gik blandt andet via Den Blå Bro, hvor deltagerne fik en flot aftentur. Foto: Anne Myrup Pedersen
Sparekassen Kronjylland inviterede til løbetur med frontfigurer fra Randers FC i spidsen. For hver deltager donerede pengeinstituttet 50 kroner til Randers Julehjælp, der nu er godt i gang med årets indsamling.

Randers: Om godt tre måneder er det jul, og inden da skal Randers Julehjælp have samlet penge ind, så trængte familier i Randers kan få lidt ekstra at forsøde højtiden med.

Onsdag aften inviterede Sparekassen Kronjylland til en hyggelig løbetur med prominente Randers FC-folk i spidsen, for at samle ind til Randers Julehjælp. Anfører Erik Marxen, Vito Hammershøy-Mistrati, cheftræner Thomas Thomasberg og sportsdirektør Søren Pedersen var blandt de, der havde snøret løbeskoene.

Og 248 mødte op for både at få en løbetur i det friske vejr, og desuden være med til at skaffe penge til indsamlingen. Sparekassen donerede nemlig 50 kroner pr. deltager i løbeturen. Oprindelig ville sparekassen støtte med op til 10.000 kroner, men da deltagerantallet var større end forventet, har pengeinstituttet besluttet at give 12.400 kroner til Randers Julehjælp.

- Det var en succes, konstaterer Mette Sommer fra sparekassen, der glæder sig over den store opbakning.

Mange foreninger og klubber benyttede lejligheden til at samles om en anderledes aktivitet. Blandt andet var U 14 pigefodboldholdet fra Kristrup Boldklub med.

- Vi laver mange aktiviteter ud over fodbold, og det her er en god anledning til at vise pigerne, at man kan hjælpe andre, sagde træner Mick Baunsgaard.

Andre var kommet for at møde idolerne fra Randers FC, som stillede op til fotografering og autografskrivning inden og efter løbet. Blandt andre Sebastian Wodskou, der fik et par nye signaturer i sit Randers FC-hæfte.

- Vi kan godt lide at løbe, og så støtter man jo et godt formål, sagde Helle Wodskou, der havde taget turen fra Ulstrup for at være med.

Et af de større hold var fra løbeklubben "Vi løber i Randers".

Per Jørgensen fra klubben mente, det var en god ide at løbe for at støtte et godt formål. Derfor mødte han op sammen med klubkammeraterne, selv om der normalt trænes på tirsdage, torsdage og lørdage.

Annonce
- Vi kan godt lide at løbe, og så støtter man jo et godt formål.

Helle Wodskou, Ulstrup

Alle bidrag er velkomne

Randers Julehjælp er en indsamling, som Randers Amtsavis og Lions Club Randers Gudenaa står bag. Det ser syvende år i træk, der samles ind til børnefamilier med ondt i økonomien. Pengene uddeles via lokale foreninger.

Chefredaktør Axel Præstmark er glad for samarbejdet og for, at det hvert år lykkes at få samlet et flot beløb ind. Sidste år kunne Randers Julehjælp uddele et rekordstort beløb, nemlig 273.000 kroner.

Beløbene kommer fra såvel store virksomheder som privatpersoner, og alle bidrag er vigtige og velkomne, understreger Axel præstmark.

- Det viser, at randrusianere står sammen om at give familier, der ikke har råd til at give børnene den samme gode jul som kammeraterne i klassen, en hjælpende hånd.

Allerede i januar modtog Randers Julehjælp det første bidrag til årets indsamling. Nemlig 10.000 kroner fra Randers Skipperlaug og Bombebøsse. Med Sparekassen Kronjylland og Randers FC´s initiativ med en løbetur er der kommet flere penge i kassen. I de kommende måneder vil der sikkert være endnu flere, der giver bidrag eller laver aktiviteter til fordel for indsamlingen, håber Axel Præstmark.

Det var populært at blive fotograferet med frontfigurerne fra Randers FC. Spillere og ledelse løb med for at støtte arrangementet, som fodboldklubbens sponsor Sparekassen Kronjylland havde arrangeret. Foto: Anne Myrup Pedersen
Løbeturen gik via stier og små veje i det centrale Randers. Foto: Anne Myrup Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Hovedentreprenør om Kongens Ege: - Jeg kan ikke mindes et lignende forløb

Annonce