Annonce
Randers

Domen erstattes af nyt telt: Ét arrangement aflyses - resten gennemføres

En kran begyndte søndag aften at pille den ødelagte dome ned. Arkivfoto: Annelene Petersen

Randers Ugen er i weekenden blevet besøgt at flere tusinde mennesker - både på Justesens Plæne og rundt omkring i Randers by. I dag begynder arrangementerne, der oprindeligt var planlagt til domen. På nær en enkelt aflysning bliver alle arrangementerne i den kommende uge gennemført.

Annonce

Randers: Randers Ugen 2018 fik en noget uventet og dramatisk start, da stormen Johanne fredag morgen løftede teltdugen af domen på Justesens Plæne.

Et effektivt beredskab fik sikret og klargjort området, hvorefter en festlig åbningskoncert med Nikolaj & Piloterne, Hjalmer og Hardinger Band blev gennemført som planlagt fredag aften. Kun et enkelt åbningsarrangement, der skulle have fundet sted i domen, måtte fredag aften flyttes Laksetorvet.

Mandag eftermiddag begynder dog den stribe af arrangementer, som skulle have fundet sted i den nu ødelagte dome, og arrangørerne har derfor været tvunget til at finde en anden løsning.

- Søndag aften begyndte vi at nedtage domens stel. Vi har fundet et erstatningstelt, som vi sætter op. Vi kan derfor med glæde gennemføre alle oprindelige arrangementer i domen med undtagelse af et enkelt arrangement, oplyser Randers Kommunes eventchef, Mette Bertelsen.

Første arrangement i erstatningsteltet bliver det udsolgte Gurli Gris Show for børn og deres familier. Gurli og Gustav Gris kendt fra DRs tv-kanal Ramasjang indtager Justesens Plæne som planlagt mandag eftermiddag.

- Derimod bliver vi desværre nødsaget til at aflyse Kalles World Tour, der oprindeligt skulle have været i domen mandag aften. Showet er et større udstyrsstykke, hvor Kalle laver musik med både vinkelslibere og boremaskiner. Det kræver timers forberedelse, som vi i en meget stram tidsplan under opsætningen af det nye telt desværre ikke kan give plads til, siger Mette Bertelsen og tilføjer:

- Det er møg ærgerligt, men ser man det i det samlede perspektiv, er det en stor glæde, at alle andre arrangementer kan fortsætte som planlagt. I den forbindelse vil jeg gerne rose vores samarbejdspartnere for deres store indsats, som gør det muligt.

Randers Ugen er Danmarks største brugerskabte festuge med mere end 500 arrangementer inden for musik, kunst, sport, gastronomi med mere. Randers Ugen 2018 fortsætter til og med på lørdag den 18. august. Programmet findes på www.randersugen.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Politiet nedlægger hotspot i Randers

Randers FC For abonnenter

En brasiliansk bomber og bud på startopstillingen: Genopstår Randers FC hos oprykkerne?

Randers FC For abonnenter

Kvaliteten har manglet: Marxen har klart fokus til vigtig kamp mod Vejle

Annonce