Annonce
Randers

Don Quijote-ejendom solgt: Her er købers planer

Ejendommen har stået tom siden januar 2017. Foto: Lars Rasborg

Det varer ikke længe, inden der igen kommer liv i den bygning, der i årtier husede restauranten Don Quijote.

Randers: Siden januar 2017 har den store ejendom på Middelgade 9 stået tom, men nu kommer der igen liv på adressen. EDC Erhverv Trio har nemlig solgt bygningen til en lokal investor, som dog endnu ikke ønsker at stå frem med navn.

- Køberen går snart i gang med en total istandsættelse af hele ejendommen - både udvendigt og indvendigt, fortæller Magnus Leth Nielsen, der er ansat for "Salg og vurdering" hos EDC Erhverv Trio.

- Planen er at leje stueetagen ud til erhverv. Der er endnu ingen lejer, men køberen forestiller sig, at stueetagen vil blive lejet ud til en, der vil åbne en café eller lignende på stedet, fortæller Magnus Leth Nielsen og fortsætter:

- Og både første og anden sal vil blive bygget om til lejligheder, som skal udlejes. Hvor mange og hvor store lejligheder, der bliver tale om, er endnu ikke afklaret.

Ifølge mæglerfirmaet regner køberen med, at den omfattende renovering er færdig i 2019, hvorefter både lejlighederne og erhvervslejemålet vil være klar til udlejning.

Annonce

En historisk restaurant-adresse

Ejendommen har en lang historik som restaurant.

I midten af 1970'erne etablerede den nu afdøde restauratør Poul Martin Krogh restauranten "Don Quijote" på stedet. Cirka ti år efter overtog hans datter, Alice Krogh Jensen, stedet, som hun drev videre i 30 år, indtil hun i maj 2015 måtte dreje nøglen om.

I sommeren 2016 rykkede Burger Inc ind på adressen, men efter kun et halvt år måtte også de kaste håndklædet i ringen.

Ejendommen består af 555 kvadratmeter, og har derudover en kælder på 170 kvadratmeter. Både stueetagen og første sal er på nuværende tidspunkt indrettet som restaurationslokaler med blandt andet toiletter og køkken, mens 2. sal ikke har været i brug af de tidligere ejere og dermed ikke er indrettet.

EDC Erhverv Trio vil ikke afsløre, hvilket beløb ejendommen blev solgt for, men den blev i sin tid udbudt til 2.495.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Betjentsøn bragede ind i Diana: - Politiet skjulte sandheden og jeg blev dømt

Annonce