Annonce
Navne

Donation fra loge til Bedre Psykiatri

Fra overrækkelsen ses her til venstre udvalgsformand Flemming Strange, Jens Peter Møller fra Bedre Psykiatri og udvalgsmedlem Arne Færch Olesen. Foto: Kresten Andreasen
Pengene kommer fra logen Navitas med domicil på Kristrupvej.

Den lokale afdeling af Bedre Psykiatri i Randers, Favrskov, Syddjurs og Norddjurs kommuner har modtaget en donation på 5000 kroner fra logen Navitas, en del af den landsdækkende Serapions Orden.

I en information fra formanden for Humanitært og Filantropisk Udvalg i Navitas, Flemming Strange, hedder det:

- Det er i fin tråd med vor loges ånd at yde støtte til de svageste i vores samfund, så vi er glade og stolte over at kunne yde et bidrag til at øge aktiviteterne hos Bedre Psykiatri.

Donationen blev overrakt til Jens Peter Møller, og til stede var foruden Flemming Strange også medlem af udvalget Arne Færch Olesen.

Bedre Psykiatri arbejder over hele landet for at skabe bedre vilkår for pårørende til psykisk syge og for at hjælpe pårørende til en lettere hverdag. Organisationen er stiftet i 1992 og er i dag den største medlemsforening inden for psykiatrien med over 13.000 medlemmer og støtter samt 60 lokalforeninger.

Annonce

Logen

Logen Navitas har hjemsted i en karakteristisk hvid bygning på adressen Kristrupvej 23.

Her mødes brødrene hver onsdag aften i vinterhalvåret til møder under mottoet "Serapionsbrødre har en rigere tilværelse".

I logearbejdet bygges på etiske, humanitære og filantropiske værdier, dybt forankret i den kristne danske kulturarv. Ønsket er at hjælpe og støtte hinanden og andre mennesker.

Serapions Ordenen er stiftet i 1888 og er dermed en af Danmarks ældste ordener. Den har omkring 800 medlemmer på landsplan, heraf de 60 i Randers.

Til næste år er det 70 år siden, Navitas blev stiftet.Dens logemester er John Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Randers FC sælger støttefigurer til tomme tribuner: Opbakningen varmer i klubben

Annonce