Annonce
Navne

Donationer fra Randers Vestre Inner Wheel

Her ses Annette Hedegaard til venstre sammen med to færøske kunstnere, som skulle udstille i Randers, og som Annette Hedegaard havde truffet under sit Inner Wheel-besøg på Færøerne. Arkivfoto: Annelene Petersen
Den nuværende ledelse fortsætter endnu et år.

Tidsmæssigt lidt forskudt for hinanden har Randers Vestre Inner Wheel doneret tre portioner på hver 5000 kroner til lokale formål, oplyser klubbens præsident, Annette Hedegaard.

De to første donationer er tidligere leveret af præsidenten og vicepræsident Jenny Døhr. Den sidste kunne af praktiske årsager først overbringes forleden dag.

De første 5000 kroner gik til landsforeningen Hjælp Voldsofre, der har hovedkontor i Randers. Foreningen har eksisteret siden 1981 og tilbyder som flere gange omtalt her i avisen rådgivning og hjælp til ofre for vold og deres pårørende. Desuden er der projekter, som har til formål at hjælpe ofre tilbage til en så normal tilværelse som muligt.

Andre 5000 kroner gik til Mødrehjælpens lokalforening i Randers. På adressen Dronningborg Boulevard 22 udføres et frivilligt arbejde i lokalområdet med tilbud om en hjælpende hånd til familier, der er økonomisk trængt. Foreningen er desuden sat i verden for at støtte og lave spændende aktiviteter for mødre, fædre og børnefamilier i lokalområdet.

Senest er 5000 kroner givet til Randers Krisecenter. Her er der for tiden plads til 11 kvinder og 16 børn, og der er søgt og bevilget midler til etablering af yderligere tre pladser. Randers Krisecenter er med i et treårigt projekt sammen med Danner og Rugsted Krisecenter.

Annonce

Fortsætter et år

Aktiviteterne i Randers Vestre Inner Wheel har i høj grad været præget af corona-restriktionerne.

- Vi nåede at holde et møde i august og september og desuden et fælles møde med Randers Østre Inner Wheel i efterårsferien, men siden har vi ikke været samlet, fortæller Annette Hedegaard.

De særlige omstændigheder har gjort, at Randers Vestre Inner Wheel har søgt ledelsen i distriktet om at lade den nuværende ledelse fortsætte uændret et år, og det er der givet tilladelse til.

Normalt skifter man - i lighed med Rotary-klubberne - ledelse hvert år.

Randers-klubben er med i et distrikt, der strækker sig fra Skagen ned over Skive og Mors til Rønde og Hinnerup.

Der er 29 klubber i distriktet, heraf en på Færøerne. Annette Hedegaard var selv distriktspræsident i foreningsåret 2016-17. Den nuværende præsident er Ebba Brostrøm fra Skagen.

Den kommende distriktspræsident, som tiltræder 1. juli, er fra klubben i Åbybro.

Randers Vestre Inner Wheel holder under normale omstændigheder møder den anden onsdag i hver måned på Hotel Randers.

I det seneste års tid har man måttet nøjes med at mødes i så små grupper, som restriktionerne har givet lov til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Randers FC For abonnenter

Næsten uanset, hvor Thomasberg kigger hen, kan han se folk, der leverer varen

Annonce