Annonce
Sport

Drømmedebut til Svenne Poulsen i Vorup: - Som et barn på lillejuleaften

Svenne Poulsen i aktion for Vorup i tiden som spiller. Lørdag fik han sin debut som træner for holdet fra Ulvehøj. Arkivfoto: Lars Rasborg
Den tidligere Randers FC-spiller, Svenne Poulsen, fik en perfekt start på livet som Vorup-træner, da det på udebane blev til en storsejr over Tjele Vest Sport.

Fodbold: Svenne Poulsen fik en drømmedebut som cheftræner for Vorup FB, der på udebane besejrede Tjele Vest Sport med 6-1 i åbningskampen i serie 1.

- Det var en fantastisk start. Jeg var megaspændt og havde glædet mig som et barn på lillejuleaften, siger Svenne Poulsen.

De første 45 minutter forløb dog ikke, som de havde forventet i Vorup FB-lejren. Op til sæsonen har de trænet i kvikt kombinationsspil langs græsset, men det skulle hurtigt vise sig at være for risikabelt på en hård og knoldet bane.

Trods de svære betingelser kom Vorup foran ved Nicklas Brix, men i tillægstiden af første halvleg fik hjemmeholdet udlignet.

- Det var en dukkert, som vi lige skulle bruge pausen på at få ud af kroppen, og jeg må bare give gutterne en kæmperos for præstationen i anden halvleg. Vi spiller flot fodbold på en svær bane, og da vi først kommer foran 3-1, går de døde, siger Svenne Poulsen, der var oppe imod sin tidligere Superligakollega, Asbjørn Sennels, der er spillende træner i Tjele Vest Sport.

Annonce

Brix imponerer

Nicklas Brix scorede yderligere to gange efter pausen, mens opgørets sidste tre mål blev sat ind i det sidste kvarter af Daniel Bay-Smidt, Christoffer Jørgensen og Mads Jørgensen.

Interessant var det, at Nicklas Brix lavede tre mål i en for ham ny position som angriber. Han har tidligere spillet på kanten.

- Han blev rykket frem som angriber i slutningen af den træningskamp, vi spillede i sidste uge, og det så meget godt ud, så jeg tænkte, at det prøver vi fra start. Det var en fornøjelse at se ham lave tre mål. Han ligger derinde mellem stolperne, hvor det gør ondt på modstanderne, siger Svenne Poulsen.

Eneste minus for Vorup var, at Mads Pedersen fik et riv i anklen, som han tidligere har døjet med.

Næste opgave for Ulvehøj-mandskabet er lørdag 10. april ude mod Viborg Søndermarken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Galleri og reportage fra Kristrup Stadion: Bundgaard havde mål med ind fra bænken

Annonce