Annonce
Randers FC

Drømmelodtrækning til Randers FC i pokalen: Endnu et 2. divisionshold venter

Tirsdag spillede Randers FC sig videre i pokalturneringen med en sejr på 3-1 over Aarhus Fremad fra 2. division. Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Randers FC møder vinderen af Jammerbugt FC og Holstebro Boldklub på udebane i fjerde runde af pokalturneringen. Opgøret mellem de to 2. divisionsklubber er blevet udskudt på grund af coronanedlukningen i Jammerbugt Kommune.
Annonce

Fodbold: Et pokaleventyr som i 2006 lever stadig for Randers FC i denne sæson.

I tirsdags spillede randrusianerne sig videre til fjerde runde i pokalturneringen med en 3-1-sejr over 2. divisionsholdet Aarhus Fremad på to scoringer af Bassala Sambou og et enkelt af blot 16-årige Filip Bundgaard.

Randers FC var derfor blandt holdene, som torsdag aften blev fordelt til fjerde runde, og her blev kronjyderne parret med vinderen af Jammerbugt FC og Holstebro Boldklub, som begge spiller i 2. division. Kronjyderne slap dermed for et møde med et af de 10 øvrige tilbageværende Superligahold.

Det er tredje pokalkamp i træk, at kronjydernes modstander er fundet i 2. division, men om det bliver nordjysk eller vestjysk modstand bliver formentlig først afgjort i starten af december.

Kampen mellem Jammerbugt FC og Holstebro Boldklub er udskudt på ubestemt tid på grund af den nuværende coronanedlukning af blandt andre Jammerbugt Kommune. Nedlukningen gælder for nuværende til 3. december, og herefter håber de turneringsansvarlige, at kampen kan afvikles kort efter.

Jammerbugt FC fører an i 2. divisions pulje 1 med 24 point efter 10, mens Holstebro Boldklub modsat er placeret nederst med blot fem point for 11 spillede kampe i samme pulje.

Det er det lavest rangerede hold, som har hjemmebanefordelen i pokalturneringen, og dermed skal opgøret spilles på Jammerbugtens hjemmebane i Pandrup eller i Holstebro.

Kampdatoen er endnu ikke fastlagt, men efter planen skal kampene i fjerde runde afvikles fra 15. til 17. december.

Alle kampe i fjerde runde af pokalturneringen

FC København -  FC Midtjylland

SønderjyskE - Lyngby BK

AGF - AC Horsens

Hvidovre - Vejle Boldklub

Fremad Amager - Brøndby IF

Vinderen af Jammerbugt FC og Holstebro Boldklub - Randers FC

Nykøbing FC - OB

B93 - AaB

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Randers Arkitekten nuancerer billedet af Randers som erhvervsvenlig: Alle vore udenlandske samarbejdspartnere roser Randers

Annonce