Annonce
Mariagerfjord

Drømmer du om central seniorbolig i smukke Mariager? Nedlagt børnehave skal rives ned

Rico Holmgård (tv) fra Holmgård ejendomme har købt Lærkebo af Tom Madsen fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen for at bygge seniorboliger på grunden. Pressefoto
Seks seniorvenlige boliger er på vej for enden af Vestergade i Mariager. Den første interesserede har allerede meldt sig.

Mariager: Det er efterhånden et stykke tid siden, at børnehaven Lærkebo for enden af Vestergade i Mariager var rammen om de smås dagligdag. Nu bliver adressen i stedet hjem for seks seniorvenlige boliger.

For nylig kunne ejendomsmægler Tom Madsen fra Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen overdrage nøglerne til Lærkebo til Rico Holmgård, der repræsenterer Holmgård Ejendomme.

Den gode beliggenhed i hjertet af Mariager med nem adgang til indkøb og købstadsmiljøet var udslagsgivende for køberen, der allerede har indsendt nedrivningsansøgningen til Mariagerfjord Kommune. Det var i øvrigt Mariagerfjord Kommune, der var sælger af Lærkebo.

- Jeg havde talt med mægleren om, at der mangler kvalitetsbyggeri til denne aldersgruppe i Mariager, forklarer Rico Holmgård og fortsætter:

- Den centrale og lave placering, som gør det let at gå rundt i byen, var afgørende for, at vi valgte netop denne grund.

Grunden er omfattet af den bevarende lokalplan for Mariager Midtby, så de nye boliger bliver opført med respekt for det omgivende byggeri og stil, som er et kendetegn for Mariagers historiske midtby.

Annonce
Rico Holmgård valgte primært at investere i projektet på grund af Lærkebos gode placering i Mariager midtby. Grafik: Eva Maria Jørgensen/ Google Maps

Måske klar til jul

De seks boliger kommer i tre forskellige størrelser, cirka 71-101 kvm bolig, alle i eet plan, plus tilhørende depotrum. Huslejen er ikke fastlagt endnu. Men udlejningen vil blive håndteret af Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsens afdeling i Mariager, der allerede har skrevet den første interesserede op.

Rico Holmgård fra Holmgård Ejendomme håber snarest at komme i gang med nedrivningen og opførelsen af de seks nye, attraktive boliger. Der bliver lagt vægt på, at den meget synlige beliggenhed ud mod Fjordgade bliver en flot velkomst til Mariager midtby for de mange gående og kørende, der passerer hjørnet hver dag.

- Planen og drømmen er at være færdig med boligerne til jul, men det afhænger blandt andet af byggetilladelserne, forklarer Rico Holmgård.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Rapport beskriver betændt klima i byrådet: Afslører ødelæggende tillidskrise

Annonce