Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om et smukt smil? Læs om prisen på Invisalign her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Så er du bestemt ikke den eneste, rigtig mange drømmer om det helt perfekte smil, som de kendte har i Hollywood. Et er dog ikke alle mennesker, der har det fra smil fra naturens side, men det kan man heldigvis nemt gøre noget ved. Tandlægeklinikken Uniquealign, er en af de klinikker i Danmark, som benytter sig af den populære usynlige skinne, der hedder Invisalign. Den usynlige skinne er en nem vej til det smukke smil, som du går og drømmer om. På den måde slipper man for mareridtet og frygten for de store bøvlede togskinner eller den irriterende ganebøjle.


Annonce

Hvad er Invisalign?

Det er næsten en usynlig bøjle, der indeslutter tænderne, som man kender det fra tandbeskyttere, men bare meget behageligt og nærmest usynlig. På den måde, kan dit nye smil, være din egen private sag, og du behøver ikke at inddrage alle mulige i det. Det er en innovativ måde at lave skinner på, og systemet og løsningen er inden for de seneste år blevet meget populær. Og det er med rette, da det er nemt og næsten smertefrit. Du kan læse mere om pris på Invisalign herunder.


Hvordan fungerer det? Og hvad er prisen på Invisalign?

Mange tandlæger som Uniquealign, tilbyder en fuldstændig skræddersyet løsning til dig, der drømmer om det smukke Hollywood smil. Hos Uniquealign fungerer det eksempelvis på den måde, at de har bygget behandlingen op i syv steps, så det er nemt og overskueligt at finde ud af, hvad man skal igennem. Første step hos Uniquealign er at booke en gratis forundersøgelse, her bliver munden og tænderne scannet, der bliver sat en time af, så der er tid til at være grundig. Step to er et ovebliksbillede og analyse, i dette step bliver der også taget røntgenbilleder og der bliver analyseret på, hvilke behov du har. I step tre får du en skræddersyet behandlingsplan, som de dygtige specialister hos Uniquealign udarbejder, så den passer til dine behov. Dernæst får man i step fire, din første bøjle, som løbende bliver fulgt op af flere. I step fem er der kontrol af behandlingen hos Uniquealign, og dette er typisk løbende, så der bliver holdt øje med udviklingen af dine tænder. I andet sidste step, der er step 6, er behandlingen hos Uniquealign færdig, og der bliver afsluttet med en sidste 3D-scanning, så man kan se før og efter billeder af behandlingen hos Uniquealign. Sidste step består af to tjek, det første tjek er en måned efter den afsluttede behandling, og andet tjek er seks måneder efter.


Med Invisalign hos Uniquealign bliver tandregulering nemmere

Beslutter man sig for at få ændret sit smil, skal man være i trygge hænder, og den detaljeret syv steps metode, gør at du kan være rolig og med ro i maven overlade din nye smil til Uniquealign.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.