Annonce
Østjylland

Drømmer om Norddjurs: Dansk Outlet vil til enten Grenaa eller Auning

Dansk Outlet pønser stadig på at få en butik stablet på benene på Djursland. Det kommer dog ikke til at ske på denne side af nytår, erkender tøjkædens direktør. Arkivfoto: Morten Stricker

Dansk Outlet drømmer stadig om at åbne en butik på Djursland. Derfor er tøjkæden nu gået i dialog med Norddjurs Kommune for at undersøge mulighederne for butikslokaler i enten Grenaa eller Auning.

Norddjurs: Der var ingen rysten på hånden, da direktør i Dansk Outlet Nicolai Nørskov i begyndelsen af 2018 meldte ud, at tøjkæden ville gøre sit indtog på Djursland i løbet af året - og helst inden sommer.

Ifølge kalenderen på væggen er sommeren dog for længst overstået, og inden længe bliver 2018 sågar til 2019. Så hvor langt er Dansk Outlet egentlig nået med deres planer, fristes man til at spørge.

- Lige nu er status, at vi har været til møde med borgmesteren og kommunaldirektøren i Norddjurs Kommune for at undersøge forskellige muligheder omkring opstarten af en outlet i enten Grenaa eller Auning, siger Nicolai Nørskov og fortæller, at han allerede nu har været ude at kigge på et par mulige placeringer i de to områder.

Der er dog endnu ikke noget konkret på tegnebrættet, og derfor er det heller ikke muligt at sætte en tidshorisont på, hvornår Dansk Outlets første butik på Djursland kan forventes at åbne, siger han.

Grenaa skræmmer mindre

Da Dansk Outlet i begyndelsen af året offentliggjorde sine planer om at rykke til Djursland fortalte Nicolai Nørskov, at byerne Ebeltoft og Grenaa var mindre interessante for virksomheden end mindre og mere centralt placerede byer på egnen. Men den holdning er man på nuværende tidspunkt gået væk fra.

- På baggrund af de samtaler vi har haft med Norddjurs Kommune, er vi ikke længere så bekymrede for en placering i eksempelvis Grenaa. Vi er nødt til at stole på den viden, de har om deres eget område og borgernes villighed til at køre for at handle, siger han.

Annonce

Stor velvilje i kommunen

Om der så rent faktisk kommer en Dansk Outlet til Norddjurs Kommune frem for Syddjurs Kommune, er stadig uvist. Men Nicolai Nørskov slår fast, at det i øjeblikket er Norddjurs, der fører den kamp.

- Det vi oplever er, at Norddjurs Kommune er proaktive i forhold til at få vores virksomhed til deres område. Derfor er det også dem, vi arbejder videre med i øjeblikket, siger han.

Borgmester i Norddjurs Kommune, Jan Petersen (S) bekræfter da også, at han og kommunaldirektør Christian Bertelsen har deltaget i et møde med Dansk Outlet omkring muligheden for at finde en god, lokal placering for en af kædens fremtidige butikker.

Og ligesom Nicolai Nørskov siger det, bekræfter Jan Petersen, at man i Norddjurs Kommune gerne går den ekstra mil for at lokke virksomheden til at placere sig på den nordlige halvdel af Djursland.

- Der er ingen tvivl om, at vi rigtig gerne vil have Dansk Outlet til vores kommune. Derfor undersøger vi i øjeblikket, hvad vi kan tilbyde af muligheder for placeringen af sådan en butik i kommunen, siger Jan Petersen.

Annonce
Randers For abonnenter

36 spritnye lejligheder på vej 100 meter fra Gudenå - her er både fitnesscenter og restaurant i bygningen

Danmark

De seneste coronatal: 306 bekræftede tilfælde det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Kunde fandt stort stykke metal i mad fra Mo'Rice: - Det var lidt træls

Randers FC For abonnenter

De står på affyringsrampen af en grund: Se avisens rangliste over Randers FC-spillerne i foråret

Randers

To tomler opad: Staten pumper millionbeløb i ny cykelsti i det centrale Randers

Randers

Skænderi om jakke endte med, at ordensmagten blev tilkaldt: 25-årig mand blev anholdt af politiet

Skoleskydernes yndlingsvåben i USA er som et legosæt og fås også i lyserød

Randers

Tidligere ansat i politiet tiltalt for hacking og børneporno: Skaffede sig ulovlig adgang til 140 kollegers mobiltelefoner

Sport For abonnenter

Hornbæk ånder DB og Helsted i nakken efter sent sejrsmål: - Det er skæbnens ironi, at de afgør det

For abonnenter

Fynbo med fem robotfirmaer: Søren Juul køber op og skyder mange flere penge ind i robotterne

Randers FC

Fan undrer sig over sikkerheden hos Randers FC, som har oplevet historisk bøderegn: - Vi gør, hvad vi kan

Ministerium vil sælge bolig i New York på 353 kvadratmeter

Randers

Region Midtjylland lukker en række teststeder: Her kan du stadig blive testet for corona

Randers For abonnenter

Nogle glæder sig, andre er bekymrede eller frustrerede: Borgere samler underskrifter mod Ringboulevardens forlængelse

Østjylland

Her åbner Maxi Zoo: - Placeringen er perfekt, og vores kunder kan gå lige ud til bilen med hundefoder

Annonce