Annonce
Håndbold

Dramatisk Hornbæk-nederlag i Skive

Genrefoto

Skive: Der var drama til sidste sekund, da Hornbæk søndag tabte 28-29 til Skive på udebane i mændenes 2. division.

Hornbæk var på forhånd rykket ud af rækken på grund af deres status som andethold til Randers HH. Reglerne siger nemlig, at et andethold automatisk rykker ud, hvis førsteholdet i den højere rangerende række rykker ned eller bare havner i nedrykningsspil, hvilket er situationen for Randers HH.

Skive havde til gengæld brug for begge point for at sikre sig en ny sæson i 2. division, og det lignede da også en sikker sejr, da de med omkring ti minutter igen af opgøret var foran 26-20, men Hornbæk satte en forrygende slutspurt ind og havde chancen for at udligne til 29-29 i sidste minut. Men få sekunder før tid dømte dommerne for et forkert taget indkast, og så løb det ud i sandet for Hornbæk.

- Første halvleg var en lige og taktisk præget forestilling, men Skive fik slået et lille hul, da Mathias Juel fik en dobbelt to minutters udvisning mod slutningen af første halvleg, siger Hornbæk-træner Mathias Bak.

- I pausen talte vi blandt andet om, at vi skulle være skarpere i vores kontrafase, men desværre kommer vi både i forsvaret og angrebet til at lave nogle fejl, som koster. Det er først i slutfasen, at vi finder det rette gear med hurtig midte og nogle scoringer på kontra. Det gear skulle vi have fundet lidt før, hvis vi skulle have vundet kampen, siger Mathias Bak.

Hornbæk har en kamp tilbage, som er på lørdag klokken 12.30 hjemme mod Nøvling.

2. division mænd

Skive fH II -Hornbæk 29-28 (14-12)

Hornbæk: Thomas Lyngholm 6, Thomas Sander 4, Simon Baun 4, Mikkel Krogshede 3, Emil Nybro 2, Edin Sabic 2, Jonas Christensen 2, Mathias Juel 1, Drazen Majdandzic 1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Brand i etageejendom i Grenaa

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];