Annonce
112

Drama på Århusvej: Luksusbil og lastvogn i frontalt sammenstød

En personbil og en lastbil kørte onsdag morgen frontalt sammen på Århusvej i Trustrup på Djursland. To personer fra personbilen blev efterfølgende kørt på hospitalet til et helbredstjek.
Annonce

Trustrup: Det nordgående spor på Århusvej i Trustrup syd for Grenaa blev onsdag morgen spærret af et trafikuheld.

Uheldet skete på Århusvej i Trustrup på Djursland klokken 7.26, da en Mercedes-Benz af typen CLS 350 CGI forlod sin bane og kørte frontalt sammen med en lastbil, som var på vej i retning mod Grenaa.

Det fortæller kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen.

- Vi fik en melding om, at en bil og en lastbil var kørt sammen. Umiddelbart er der ikke kommet nogen til skade ved uheldet, men to personer blev efterfølgende kørt på Skejby Sygehus til et helbredstjek, siger Jakob Christiansen.

Onsdag morgen kørte en lastbil og en Mercedes frontalt sammen på Århusvej i Trustrup på Djursland. Foto: Local Eyes
Annonce

Uheldets årsag ukendt

De to personer, der blev kørt på hospitalet, var den 68-årige mand, som førte luksusbilen, samt en 68-årig kvinde, som sad på passagersædet. Den 62-årige chauffør i lastbilen havde modsat de to andre ikke brug for en tur til hospitalet.

Det er ifølge Østjyllands Politi fortsat uklart, hvorfor føreren af luksusbilen endte med at forlade sin egen kørebane og støde frontalt sammen med den modkørende lastbil.

- Vi skal naturligvis have undersøgt det nærmere, men der er ikke noget, der tyder på, at der har været alkohol eller noget andet involveret, siger Jakob Christiansen.

Ifølge Mercedes-Benz prisliste fra 1. januar 2019 koster en Mercedes af den type over en million kroner fra ny.

Onsdag morgen kørte en lastbil og en Mercedes frontalt sammen på Århusvej i Trustrup på Djursland. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Anden testrunde i Randers FC efter coronaramt cheftræner: Lettelse på Viborgvej

Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Annonce