Annonce
Mariagerfjord

Dramatisk aften: Mænd stak hinanden med kniv og unge forstyrrede efterforskningen

En 20-årig mand gjorde tirsdag aften sit bedste for at forstyrre en politiefterforskning i forbindelse med et knivstikkeri i Hobro. Arkivfoto: Michael Bager
En mand måtte tirsdag aften opereres, efter han var blevet stukket med kniv i nakken af en bekendt, som han selv kort forinden havde snittet i læben. Da politiet efterfølgende arbejdede på gerningsstedet, dukkede en ung mand igen og igen op og gjorde sit bedste for at forstyrre efterforskningen.
Annonce

Hobro: Et knivstikkeri mellem to bekendte udspandt sig tirsdag aften i en lejlighed på Banegårdsvej i Hobro.

Ifølge Nordjyllands Politi snittede en 25-årig mand en 30-årig mandlig bekendt i læben med en kniv, hvorefter den 30-årige fik vristet kniven til sig og stak den 25-årige i nakken med den.

Efter knivstikkeriet løb den 30-årige ned i Aldi, hvor han truede personalet til at udlevere cigaretter og lighter.

Både den 25-årige og den 30-årige blev tirsdag aften anholdt af politiet, og den 25-årige blev kørt på hospitalet, hvor han blev opereret efter at være blevet stukket i nakken.

Onsdag eftermiddag bliver de begge fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Aalborg.

Annonce

Unge forstyrrede

De to mænd med kniven var dog ikke de eneste, der tirsdag aften blev sigtet på Banegårdsvej. Mens politiet arbejdede på stedet i forbindelse med knivstikkeriet, var der nemlig nogle unge mænd, der igen og igen forstyrrede efterforskningen.

Forstyrrelserne startede, da en 20-årig mand, som i forvejen er kendt af politiet, klokken 21.55 stillede sig op ved siden af politiet og sammen med nogle kammerater begyndte at spille høj musik fra en bærbar højtaler. Han nægtede at skrue ned, og endte dermed med at få en bøde og en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, oplyser politikommissær Preben Møller fra Nordjyllands Politi.


Denne gang kom han kørende på en lille knallert, som han i øvrigt er frakendt førerretten til, og begyndte at lave hjulspin, køre på baghjul og køre imod trafikken på cykelstien.

Preben Møller, politikommissær, Nordjyllands Politi


Bøden fik ham dog kun til at holde sig væk i ganske kort tid. Klokken 22.28 vendte han tilbage, tog igen opstilling ved siden politiet og begyndte at blæse høj musik ud af højtaleren. Da han igen nægtede at skrue ned, valgte en betjent at beslaglægge højtaleren med det resultat, at den 20-årige mand flere gange råbte 'tyv' efter betjenten. Han endte med endnu en bøde og endnu en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Annonce

Endte med 11 overtrædelser

En halv time senere, klokken 23.05, troppede samme mand igen op foran politiafspærringen.

- Denne gang kom han kørende på en lille knallert, som han i øvrigt er frakendt førerretten til, og begyndte at lave hjulspin, køre på baghjul og køre imod trafikken på cykelstien, fortæller Preben Møller og tilføjer, at manden i øvrigt hverken havde hjelm på eller lys på knallerten.

Forstyrrelserne kulminerede ved, at den 20-årige mand for øjnene af politiet samlede yderligere to personer op på sin knallert, hvorefter de tre kørte derfra uden at give tegn til sving og uden at overholde øvrige færdselsregler.

- Han endte med at blive sigtet for ni overtrædelser af færdselsloven udover de to sigtelser og bøder for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, konstaterer Preben Møller, som ikke kender den 20-åriges motiv for at forstyrre politiefterforskningen.

Annonce

Endnu en mand sigtet

Udover den 20-årige blev også hans 17-årige kammerat sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Det skete, da gruppen første gang blev bedt om at forlade stedet efter at have spillet høj musik lige uden for politiafspærringen. Her valgte den 17-årige nemlig at kaste en øldåse hårdt i asfalten, oplyser Nordjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

En mand af få ord: Spiller Carlgren på sidste vers i Randers FC?

Annonce