Annonce
Randers

Drenge udsat for blotter på legeplads

Politiet modtog onsdag eftermiddag et opkald, hvor en kvinde fortalte, at tre drenge havde været udsat for en blotter. Arkivfoto: Michael Bager

Randers: En kvinde ringede onsdag klokken 14.00 til Østjyllands Politi og fortalte, at tre drenge på 13-15 år havde kontaktet hende på en legeplads ved Gethersvej i Randers.

De tre drenge havde leget på legepladsen, da en mand kom gående ind på området fra indkørslen ved Nyvangsvej.

Manden gik ind på legepladsen langs nogle buske og stoppede cirka 10 meter fra drengene, hvor han trak bukserne ned og onanerede i retning mod dem.

Drengene kontaktede to kvinder, der legede på legepladsen med deres børn, og den ene ringede derefter 112. Østjyllands Politi sendte en patrulje til stedet, der afsøgte området for spor. Manden beskrives som:

Dansk af udseende.

Ca. 35-45 år

Ca. 175-180 cm høj

Kort leverpostejfarvet hår med en bar plet på toppen

Iført grøn/grålig cowboyjakke og lyse cowboybukser Torsdag 19. marts blev en 11-årig pige og hendes veninde udsat for noget lignende på et grønt område ved Vester Altanvej i Randers.

Østjyllands Politi efterforsker begge sager og formoder, at der kan være tale om den samme mand. Politiet hører gerne fra alle, der kan have set manden eller som har en formodning om, hvem han kan være, ved at ringe 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Danmark

Hendes corona-syge mand ligger i respirator: Lisbeth får sympati fra hele Danmark

Annonce