x
Annonce
Randers

Drengedrømme med oktan på auktion

Masser af biler på auktion på den gamle Gerni-fabrik i Randers. Bl. a. denne Ford Mustang. Foto: Richard Sylvestersen

Har du penge kan du få, har du ingen må du nøjes med at kigge

Hører man til dem, der engang imellem går ned i sin lokale kiosk og køber en lyn-lotto. Ja, så hører man sikkert også til dem, der ind imellem har ladet sig indfange i en dagdrøm, hvor man er begyndt at planlægge, hvad man skal bruge millionerne til. Tirsdag aften var der mulighed for at leve indtil flere drengedrømme ud. Det kunne man hos Campen auktioner i Randers, hvor man afholdt auktion over diverse specialbiler.

Annonce

Her kunne man købe alt fra en Ford Mustang årgang 1965 over en Ford Zephyr årgang 1959 til en Excalibur årgang 1977. Eller hvad med en turbus, der har tilhørt Flemming »Bamse« Jørgensen, eller en brandbil - stigevogn, en pølsevogn eller en isbil med soft-ice maskine? Mulighederne var næsten uendelige på auktionen for specialbiler.

På sin vis, var det som en rejse tilbage i tiden at gå rundt mellem udvalget af klassiske biler - biler, der havde mere end halvtreds år på bagen, men alligevel stod flunkende nye, som den dag de rullede af samlebåndet i Detroit. Pludselig befandt man sig i en tid, hvor oliekrise og tocifrede benzin-priser var science fiction.

Man havde helt åbenbart heller ikke forestillet sig et samfund, hvor parkeringspladser i den grad skulle blive en mangelvare. Eller havde man muligvis valgt at korte den imponerende Cadillac Eldorado årgang 1976 lidt af og ikke lade den være næsten seks meter lang. Eller hvad med en Ford Lincoln fra 1980, der er beregnet til 6 personer, der i parantes bemærket bestemt ikke sidder klemt.

At dømme ud fra kønsfordelingen ved eftersynet forud for auktionen er der hold i fordommene om mænd og biler. Der var en klar overvægt af mænd, der med kendermine gik rundt og beså de mange vidundere. Og skulle drømmene blive for højtflyvende kunne man slå et smut udenfor, hvor man kunne blive den lykkelige ejer af en gammel Massey Ferguson traktor, eller måske en stor gravko.

I løbet af onsdag vil man her på siden kunne få mere om, hvad de forskellige biler fik hammerslag på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

5 hurtige til ny Randers HK-spiller: - Traditionerne gør det kun mere spændende

Annonce