Annonce
Fodbold

Dronningborg iklæder sig førertrøjen til oprykningsbrag

Dronningborg vandt forårets tiende sejr og er i front inden lørdagens lokalbrag mod Kristrup. Arkivfoto: Martin Ries, Jakob Lerche Fotografi
Dronningborg vandt 1-0 over Kvik/Aalestrup tirsdag aften og topper dermed Serie 1-rækken forud for lørdagens lokale oprykningsbrag mod Kristrup.

Randers: Mandag overnattede Kristrup på førstepladsen i Serie 1, men tirsdag erobrede Dronningborg duksepladsen tilbage.

For tredje kamp i træk vandt Dronningborg-mandskabet med ét overskydende mål, da Thomas Frandsen halvvejs inde i anden halvleg scorede kampens enlige mål mod Kvik/Aalestrup.

- Jeg synes, sejren var fortjent. Vi producerede chancerne i kampen, men vi var lidt for uskarpe. Vi havde svært ved at sætte det offensive spil, men det må vi også rose Kvik for. De gjorde det svært for os, men de ville så til gengæld heller ikke noget fremad. De begyndte at trække tiden efter to minutter, og så ved man godt, hvor det bærer hen, fortæller DB-træner Tonni Andersen.

Randrusianerne fik ikke for alvor sat sig på opgøret i første halvleg, der endte uden scoringer.

- Vi stod fint defensivt, men i pausen sad vi med en fornemmelse af, at der var mere i os. Det blev da også bedre efter pausen, men vi ramte aldrig den høje klinge, siger Tonni Andersen, der måtte vente med at juble til midtvejs i anden halvleg.

Ti meter uden for feltet bragede blot 17-årige Thomas Frandsen bolden i nettet med sit venstreben, og cheftræneren havde roser til sin centrale midtbanespiller, der scorede sit første sæsonmål.

- Han spiller en fremragende kamp og er klart vores bedste mand, fortæller Tonni Andersen.

Annonce

Kampen i tal

Serie 1

Kvik/Aalestrup – Dronningborg 0-1 (0-0)

0-1 Thomas Frandsen (65.)

Overliggeren hjalp til

Randrusianernes scoring tvang hjemmeholdet længere frem på banen, men det lykkedes ikke for Kvik/Aalestrup, at få bolden ind bag Lasse Jensen.

- Det blev lidt spændende qua nogle dødbolde. Det er jo små tilfældigheder, der skal til, men vi kæmper heroisk, og det er en stor cadeau til drengene. Fem minutter før tid havde de et forsøg, der tog oversiden af overliggeren, men så kom de heller ikke tættere, fortæller Tonni Andersen.

Sejren bringer Dronningborg to point foran Kristrup i oprykningsræset med to kampe tilbage af sæsonen, men allerede på lørdag kan det blive afgjort.

De to lokale klubber ramler sammen på Dronningborgs hjemmebane, og lykkes det hjemmeholdet at tage alle pointene, kan de fejre oprykning til Jyllandsserien. Ender det med pointdeling eller udesejr skal slaget afgøres i sidste spillerunde weekenden efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];