Annonce
Fodbold

Dronningborg lukrerede på Vivilds foræring

Dronningborg vendte 0-1 til 2-1 på syv minutter mod Vivild If. Arkivfoto: Annelene Petersen
Topholdet Dronningborg var presset i første halvleg mod Vivild IF, men en stor forsvarsbrøler blev afgørende for resultatet.

Randers: Der har ikke været meget slinger i valsen for Dronningborg i Serie 1 indtil nu. Fredag aften hentede klubben den syvende sejr ud af otte mulige, og for femte gang i sæsonen var det med ét måls margin.

På Langhøj Idrætscenter vandt de gulblusede 2-1 over Vivild IF, som med nederlaget hænger fast lige midt i rækken, mens Dronningborg fortsat topper puljen med 21 point. 11 point foran fredagens modstander.

Stod det til Vivild IF's cheftræner, Michael Blom, skulle pointforskellen dog blot have været fem point efter de to klubbers indbyrdes møde.

- Dronningborg havde ikke én chance i første halvleg, mens vi til gengæld kunne have ført med to-tre mål. Lauge Feldskov scorede efter et hjørnespark, og derudover havde vi to forsøg på indersiden af stolperne, så vi var centimeter fra at lukke kampen, siger Michael Blom, cheftræner for Vivild IF.

Men så gik det, som det så ofte er set før i fodboldverden. Kender du ikke din besøgelsestid, går det galt.

På de første syv minutter efter pausen vendte Dronningborg kampen på hovedet med to scoringer. Godt hjulpet på vej af hjemmeholdet.

- Deres første mål var grelt. En af vores forsvarsspillere spillede den for kort tilbage, mens en anden gled på grund af regnen, så det endte med, at de fik en friløber. Det var håbløst at lukke dem ind i kampen på den måde, siger Michael Blom.

Det var Dronningborgs Jonathan Frejborg, der var hurtig til at udnytte foræringen, og minutter efter slap selv samme Jonathan fri i Vivilds højre side, hvor han fandt Oliver Holst-Sørensen på midten, der sikkert sendte bolden i kassen til slutresultatet 2-1.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Afsløring: Prestigeprojekt på Kongens Ege sendt til tælling - Benhårdt slagsmål om millioner

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Randers For abonnenter

Frustreret leverandør har millioner i klemme i Kongens Ege-projekt: - Det her slår satme alt

Annonce