Annonce
Østjylland

Drop bare p-skiven: Slut med bøder i vinduesviskerne i parkeringshuset på Levysgade

Det 223-pladser store p-hus på Levysgade åbnede i 2014, hvor den aalborgensiske erhvervsmand Mads Peter Veiby skød 41 millioner i projektet som investor. Arkivfoto: Morten Marboe
Selskabet bag parkeringshuset i Levysgade har meldt, at man har opsagt samarbejdet med firmaet Apcoa, der hidtil har stået for driften.

Horsens: Snart er det slut med at tælle minutterne og stresse tilbage til bilen, når du parkerer i p-huset på Levysgade.

Parkeringshuset har oplyst på sin Facebook-side, at man har opsagt samarbejdet med firmaet Apcoa, der indtil nu har stået for driften.

Det betyder blandt andet, at p-vagterne bliver en saga blot og fra 1. september erstattes af et elektronisk system, der scanner nummerpladen, når bilister kører ind i parkeringshuset.

Annonce

Dermed kommer alle parkerende fremover til at betale for den tid, de holder parkeret - til gengæld uden risko for parkeringsbøder i vinduesviskerne.

- Vi har længe gået med tanken om at gøre parkeringen lettere, og vi håber, at den nye betalingsform og nemme ind- og udtjekning falder i god jord hos vores kunder, lyder fra Birgitte Boe Toft, der er administrationsmedarbejder hos Phus.dk, som står bag parkeringshuset på Levysgade.

Vurderer, om timeprisen skal justeres

I en udtalelese fra Phus.dk lyder det, at man - foruden ønsket om at øge brugervenligheden - har været utilfreds med den service og rapportering, Apcoa har leveret. Noget, Birgitte Boe Toft ikke ønsker at uddybe yderligere.


Til efteråret kigger vi på timeprisen og vurderer, om den skal justeres.

Birgitte Boe Toft, administrationsmedarbejder hos Phus.dk


Hun fortæller til gengæld, at Phus.dk forventer, at prisen på abonnementparkering forbliver uændret, mens timeprisen kan blive taget op til revision.

- Til efteråret kigger vi på timeprisen og vurderer, om den skal justeres, siger Birgitte Boe Toft.

Med ændringen lægger p-huset desuden op til, at betaling for parkering fremadrettet hovedsageligt kommer til at foregå via mobiltelefon, selvom det også fortsat bliver muligt at betale i en automat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: Giver guldrusen vinger mod midtjyske mesterskabsbejlere?

Annonce