Annonce
Debat

Drop planen om at bevare rottereden i Von Hatten Stræde

Annonce

Læserbrev: Al ære og respekt for de gode mennesker i Fonden til bevarelse af gamle huse i Randers.

Men glem dog planen om opkøb af rottereden i Von Hatten Stræde 7. Vist er der mange gode historier at fortælle fra de seneste 39 år på stedet. Men der er ingen fornuft i at smide måske 12 millioner i at redde et hus, der jo aldrig vil kunne omdannes til seriøse boliglejemål, som er den eneste sunde forretning, når det drejer sig om udleje af de fine gamle bygningers lokaler.

Der er virkelig rift om boliger i City, men ærlig talt: Et musikværtshus med et par andre erhvervslejemål i vil da aldrig kunne forrente en så stor investering i den rønne.

Overlad hellere ejeren, og dermed huset til deres egen skæbne. Man kan jo altid håbe, skidtet falder sammen af sig selv snart.

Von Hatten huset ligger også så tilpas langt væk fra gående færdsel, at ”øjebæen” ikke generer mange gæstendes øjne. Det er ikke tilfældet med andre forfaldne bygninger i city.


Der er ingen fornuft i at smide måske 12 millioner i at redde et hus, der jo aldrig vil kunne omdannes til seriøse boliglejemål.


Langt mere fornuft vil der være i at opkøbe – ifølge Amtsavisens nylige artikel, et af de virkelig attraktive huse der ikke (officielt) er til salg i Middelgade. Svane apotek-komplekset i Middelgade 2 kan blive en helt fantastisk ejendom, der kan indrettes med meget attraktive lejligheder.

Og helt i Fondens ånd renoveres med respekt for ejendommens historie, håndværk og sjæl. Det ved de fleste i Randers vist godt, den aldrig bliver hos det nuværende ejerskab!

Så køb den, inden den også ender som dueslag og rotterede.

Med en smule større investering kan Fonden sikre sig en ejendom, der endda kan blive en rigtig fornuftig forretning, og et attraktivt sted at bo for de heldige fremtidige lejere af fine lejligheder. Og desuden vil præsentere Randers city på bedste måde for besøgende!

Samtidig kunne Fonden passende vise vejen for andre investorer, der har planer om opkøb af de øvrige Middelgade ejendomme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Annonce