Annonce
Danmark

Dropper du det danske sommervejr, så forbered dig på en masse bøvl

Nils Strandberg Pedersen tror, at rigtig mange danskere vil blive overraskede over hvor bøvlet det er at rejse på ferie i udladet i år på grund af de mange corona-restriktioner. Foto Jan Jørgensen/Ritzau Scanpix
Sol og høje temperaturer i Sydeuropa kan hurtigt blive overskygget af bøvl med skrappe corona-restriktioner i mange af de europæiske lande, vi plejer at rejse til. Det mener den tidligere direktør for Statens Seruminstitut Nils Strandberg Pedersen.

I dagens podcast medvirker den tidligere direktør for Statens Seruminstitut Nils Strandberg Pedersen, som tror at prisen for at rejse til udlandet i løbet af den her sommer kan blive rigtig høj.

Det er ikke sikkert du ender med at bliver smittet med Corona, men du skal være forberedt på, at du vil blive mødt af en masse restriktioner i de europæiske lande du kan rejse til.

Nils Strandberg Pedersen forklarer i podcasten, hvorfor han synes, det er en dårlig ide at rejse på ferie i Europa i år, men han giver dig også et par gode råd med på vejen, hvis du vælger at gøre det alligevel.

Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC

Live: FCM udligner på frispark med ti minutter igen

Randers FC For abonnenter

Fra guldfest til modbydelig midtjysk udebane: - Vi skal bevise, at vi er vindere

Annonce