Annonce
Mariagerfjord

DS Flexhal lander kæmpe DSV-projekt i Hedehusene

For knap et år siden afleverede DS Flexhal dette 49.000 kvadratmeter store logistikbyggeri, som bliver nabo til det nye lager- og logistikbyggeri. Foto: Christensen Photography
Hobro-virksomheden har fået overdraget sin til dato største opgave
Annonce

MARIAGERFJORD: DSV har endnu engang betroet DS Flexhal totalentreprisen på et af selskabets store projekter. Denne gang er det et 95.000 kvadratmeter stort lager- og logistikbyggeri i Hedeland, Hedehusene, hvoraf cirka en tredjedel bliver køle- og fryselager til Pharma

DS Flexhal har vundet totalentreprisen på opgaven i udbud, og da der er en stram tidsplan på byggeriet, igangsættes det med det samme.


Vi kender efterhånden DSV godt som bygherre og ved, hvad selskabet kræver og lægger vægt på. Det stiller skarpe krav til fremdrift, deadlines og kvalitet, men er samtidig en rigtig god og beslutningskraftig medspiller på opgaven.

Kent Hejn Kristensen


- Vi er utroligt glade for, at vi igen kan indgå et samarbejde med DS Flexhal, som vi har gjort så mange gange før. Levering til tiden er vigtig, da vi har stor efterspørgsel fra vores kunder, og det er vi altid sikre på, at DS Flexhal kan levere. Vi glæder os til at tage de nye haller i brug i starten af 2022, siger Brian Winther Almind, executive vice president, group property DSV.

DSV ejer et meget stort grundstykke i Hedeland overfor sit hovedkontor – det er her i den gamle grusgrav de ekstra kvadratmeter skal opføres. Når byggeriet er færdigt, vil DSV i Hedehusene i alt råde over cirka 200.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliteter samt 20.000 kvadratmeter parkeringskælder.

DS Flexhal

  • DS Flexhal er en del af DS Gruppen A/S.
  • DS Gruppen er en af Nordeuropas førende industrikoncerner inden for udvikling, produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
  • Hovedsædet ligger i Hobro, og alle koncernens selskaber fungerer som selvstændige virksomheder, der er markedsledende inden for hvert deres forretningsområde.
  • DS Gruppens virksomheder spænder over mange forretningsområder, som dog har en fælles værdiforståelse og erfaring inden for projektering, produktion og montage af komponenter i stål og beton.

DS Flexhal er godt kendt med området, da selskabet har opført størstedelen af hovedkontoret og de bagvedliggende logistikhaller. For knap et år siden afleverede selskabet 49.000 kvadratmeter logistikbyggeri, som blev opført på blot ni måneder.

- Vi er meget glade for, at vi har fået tildelt denne opgave efter kun tre ugers intensivt tilbudsarbejde. Vi kender efterhånden DSV godt som bygherre og ved, hvad selskabet kræver og lægger vægt på. Det stiller skarpe krav til fremdrift, deadlines og kvalitet, men er samtidig en rigtig god og beslutningskraftig medspiller på opgaven. Derfor tør vi godt indgå aftale om disse ”fast track-projekter”, fordi vi efterhånden har trænet med hinanden nogle gange på denne type byggerier. Vi ser frem til at løfte opgaven, siger administrerende direktør i DS Flexhal, Kent Hejn Kristensen.

Den samlede ordresum på byggeriet bliver DS Flexhals største til dato.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers For abonnenter

Kunstig sø er blevet kampplads for lystfiskere og lokale beboere - minister på vej med afgørelse

Annonce