Annoncørbetalt indhold

Du kan stadig nå at lære hvordan du strikker

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Under corona har folk været tvunget til at opholde sig hjemme og aktivere sig selv gennem diverse aktiviteter, såsom gåture, læsning, hjemme yoga og strikning. Sidstnævnte er en af de helt store trends, som de seneste 2 år er vokset gevaldig i alle aldersgrupper. Er du en af dem, som er blevet grebet af garnet og strikkepindene, eller blot vil lære hvordan man strikker, så giver det nyopstartede koncept, The Fiddlery, dig mulighed for at teste dine kundskaber af.


Annonce

De er et fælles kreativt værksted på Østerbro, som byder dig velkommen, uanset hvilket niveau du befinder dig på i din strikning. Du har altid mulighed for at lære hvordan man strikker. Lad dig aldrig begrænse og fordyb dig i strikning, som The Fiddlery giver så god mulighed for.


Du er altid velkommen til at kigge forbi værkstedet til en engangs forestilling, og teste faciliteterne af, og se om det er noget for dig. The Fiddlery tilbyder også et medlemskab, hvor du kan komme og gå, som det passer dig og deltage i workshops, hvor du blandt andet kan lære, hvordan man strikker.Strik for begyndere - lær hvordan man strikker


Udover at være et fælles værksted, hvor du kan udfolde dine kunstneriske tanker og ideer, så giver de også online tips og tricks til, hvordan man som nybegynder strikker. Følg med herunder i en lille kort gennemgang, inden du dykker helt ned i universet. Det er ikke så svært at lære, og det giver god ro i hverdagen.


Det du skal bruge, når du lærer hvordan du strikker er: strikkepinde og garn.


Først skal du beslutte dig for, hvilket garn du skal benytte, i alt fra type, tykkelse til materialet. En anbefaling er at starte med tykt garn i uld, da det ikke på samme måde som tyndt garn glider i hænderne. Det er, som ny, altid godt at du altid starter med at lave en strikkeprøve med det valgte garn, inden du begiver dig videre med at strikke.


Step 2 i hvordan man strikker, er udvælgelsen af strikkepinde. Her skal du vælge strikkepinde ud fra det garn du har valgt at benytte. Du kan på de fleste garnnøgler læse dig frem til tykkelsen på den passende pind. Tykkelsen af pinden har betydning for både garn og de masker du skal lave.


Anbefalingen er at starte med størrelse 4 og 6, når man lærer hvordan man strikker. Derudover er det godt at starte med en rundpind, som er en sammenhængende pind.


Klar, parat, strik


Nu har du de fornødne redskaber til at opstarte din nye strikke epoke. Husk en god omgang tålmodighed, da det tager tid at blive dygtig, men at du hurtigt vil se fremskridt i dine evner. Der anbefales at starte ud med simple elementer som karklude, halstørklæder og andre simple former.


Hvis du ikke har en tante, moster, søster, veninde, bedsteforælder eller lignende, som kan videregive sine strikke egenskaber, anbefaler vi at du ser videoer for hvordan du strikker, og generelt læser op på tips og tricks løbende.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.