Annonce
Debat

Dyre dagtilbud bliver endnu dyrere

Tegning: Jens Nex

Læserbrev: Favrskov Kommune har de højeste daginstitutionstakster i Østjylland (minus Aarhus), og nu har S, SF, Enhedslisten og Konservative besluttet, at taksterne skal være endnu højere. I perioden 2019-2021 er der ellers tilført netto otte millioner kroner til området, og vi har gode normeringer, kvalitetsvurderinger og forældretilfredshed. Vi vil gerne fastholde de fine resultater - men vi vil ikke gøre dyre tilbud endnu dyrere. Derfor stemte Venstre og Dansk Folkeparti på sidste byrådsmøde imod at hæve forældrebetalingen. Vi tænker nemlig særligt på de ikke så velbeslåede familier med flere børn, hvor en forøgelse af betalingen med måske 300 kroner pr. måned sagtens vil kunne mærkes i den daglige økonomi.

Vi synes ærligt talt, at en vuggestueplads, der i dag koster 3370 kroner pr. måned i 11 måneder, er dyr nok. Fremover vil den koste 3514 kroner pr. måned i 11 måneder.Forældrevenligheden har trange kår under det nuværende byrådsflertal.


Tidligere har Venstre og Dansk Folkeparti ønsket at finde rimelige økonomiske løsninger for de familier, som ikke kan bruge SFO- og klubtilbud under coronanedlukningen, eller som ønsker at holde deres børn hjemme fra dagtilbud i samfundssindets navn. Heller ikke dette kom vi igennem med.

Vi kan desværre blot konstatere, at forældrevenligheden har trange kår under det nuværende byrådsflertal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce