Annoncørbetalt indhold

Effektiv og funktionel indretning af lagerbygningen

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Et lager er en perfekt løsning for dig, som har mange varer, maskiner eller lignende, der kræver god opbevaring. Effektivitet og funktionalitet er nøgleord, du bør sigte efter, når det kommer til indretningen af bygningen. Vil du gerne have nogle gode råd til bl.a. lagerinventar, udstyr som labelprintere og indretning af dit lager? Søg, og du skal finde.

Indret et overskueligt sted til forsendelsen

Annonce

Ryger der mange pakker ud ad porten og lander i fragtbilen på vej mod jeres kunder? Så kan det være en fordel at skabe et lettilgængeligt sted, hvor pakkerne kan gøres klar. Dine ansatte på lageret vil nok takke dig for at gøre det nemt og overskueligt med det rette udstyr og plads at arbejde på.

Et godt arbejdsbord, som har en god højde til dine ansatte, og hvor der er plads til det nødvendige, er nærmest essentielt. Pakkeudstyr som fx labelprintere, tapedispensere, kuverter og kasser er gode at have i nærheden. Med en labelprinter ved hånden er det hurtigt og nemt at få pakken afsted til den rette kunde.

Hvis der tit bakker en lastbil til bygningsporten, så bør der være afsat god plads til af- og pålæsning.

Skab gode opbevaringsløsninger

Til alle dine varer kan du med fordel udnytte lagerbygningen optimalt ved at indrette i højden med reolsystemer. Det er en god idé at afmærke disse reoler, så dine ansatte ved præcis, hvor de skal finde det, de leder efter. Dette gælder også for andre opbevaringsløsninger, for på den måde at gøre det overskueligt og måske være med til at skabe mere gulvplads, når dine ansatte har sin daglige gang og gøremål i bygningen. Måske kører der tit gaffeltrucks eller lignende rundt, som har brug for en vis mængde plads mellem reolgangene.

Gode kontorrum

Flere af dine ansatte og dig selv for den sags skyld kan nyde godt af et kontor eller afgrænset område, som giver ly for larmen fra trucks, palleløftere og maskiner. Her kan sidde ansatte, som håndterer fx kommunikation med dine kunder, eller som sidder for indkøb i forbindelse med lageret.

Kontoret bør være indrettet funktionelt. Derfor bør du vælge nogle gode kontorløsninger som fx valget af møbler og placeringen af disse. Dertil kommer naturligvis det nødvendige IT-udstyr. Dette være eksempelvis computere, printere og lignende. Det kan være smart at investere i nogle gode muligheder.

Du kan finde optimale opbevaringsløsninger, labelprintere og kontormøbler online og hos mange fysiske forhandlere. Så det er bare med at finde det, du skal bruge.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.