Annonce
Randers FC

Efterårets Profil i Superligaen: Sådan stemte Thomasberg

Thomas Thomasberg har stemt på Jesper Lindstrøm som Efterårets Profil i Superligaen. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Randers FC-træneren har stemt på Jesper Lindstrøm som Efterårets Profil i Superligaen. Det var også Lindstrøm, som endte med at vinde afstemningen.
Annonce

Fodbold: Det var Brøndby-spilleren Jesper Lindstrøm, som løb med hæderen som Efterårets Profil i en afstemning hos Tipsbladet, og det var også ham, som Randers FC-træner Thomas Thomasberg har stemt på.

Trænerne i Superligaen har skullet udvælge fem spillere, som de giver 1 til 5 point.  Her har Thomas Thomasberg givet fem point til Jesper Lindstrøm.

- Jesper Lindstrøm har gjort en stor forskel på et Brøndby-hold, hvor forventningerne vel ikke var så lige høje, som de plejer at være. Lindstrøm er med i mange mål både med scoringer og assists. Jeg syntes, han er en fantastisk afslutter med et godt blik for medspillerne. Derudover har han en fart, der gør ondt på modstanderne, lyder begrundelsen fra Thomas Thomasberg.

Han har endvidere givet fire point til Haji Wright fra SønderjyskE,  tre point til Kamaldeen Sulemana fra FC Nordsjælland, to point til Alexander Scholz fra FC Midtjylland og et enkelt point til Patrik Mortensen fra AGF.

Jesper Lindstrøm fik 43 point i afstemningen, mens Alexander Scholz og Patrik Mortensen fik henholdsvis 35 og 32 point.

Man må ikke stemme på spillere fra eget hold.

Ingen spillere fra Randers FC har fået point i afstemningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Annonce