Annonce
Norddjurs

Købmand lukker efter 13 år: Jeg ved ikke, hvor folk handler - men det er ikke her

Helle Holmen Jensen lukker 31. marts sin købmandsforretning i Ørsted efter 13 år. Omsætningen har svigtet især sidste tre år. Foto: Annelene Petersen
Helle Holmen Jensen har kæmpet for at få sin butik til at overleve, men forgæves. Fra 1. april er der kun én dagligvarebutik tilbage i Ørsted.
Annonce

Ørsted: Købmand Helle Holmen Jensen, der i 13 år har stået bag disken i Let Køb i Ørsted, har meget travlt i øjeblikket. Hun har udvidet sin service i forhold til at bringe varer ud og pakke for kunderne, der efterspørger dette som følge af coronakrisen. Men lige om lidt er det slut. 31. marts har butikken sidste åbningsdag.

- Jeg lukker ved udgangen af måneden. Det skyldes økonomien, vi er en lille butik, og kan ikke overleve længere, for omsætningen svigter, siger Helle Holmen Jensen. Hun er født og opvokset i byen, og udlært hos købmand Søgaard - butikken der nu er en Spar købmand, og inden længe byens eneste dagligvarebutik.

Præcis hvad der er sket, ved Helle Holmen Jensen ikke. Men især de sidste tre år er omsætningen gået mærkbart ned.

- Jeg ved ikke, hvor folk handler. Men det er ikke her, desværre.

- Lige nu, i denne krisetid, kan det blive svært at få et job.

Helle Holmen Jensen, købmand

Annonce

Ingen planer

Let Køb i Ørsted beskæftiger ud over Helle Holm Jensen en fuldtidsansat medarbejder, en medarbejder i flex-job samt tre unge, der har job efter skoletid.

- Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave nu, det har jeg ikke lagt mig fast på.

Om det skal være indenfor handel, omsorgsområdet eller noget med børn, ved Helle Holm Jensen ikke. Hun er åben overfor de muligheder der må vise sig.

- Lige nu, i denne krisetid, kan det blive svært at få et job, vurderer hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce