Annonce
Randers FC

Efter 45 dages fravær: Randers FC vender tilbage til træningsbanen

Fredag formiddag vender Randers FC-spillerne tilbage på arbejde efter mange ugers hjemsendelse. Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers FC har kaldt sine spillere og trænerstaben tilbage til arbejdet på Viborgvej, hvor de vender tilbage til træningsbanen fredag formiddag. De har været hjemsendt siden 23. marts.

Randers: I underkanten af syv uger har spillere og trænerstab været hjemsendt i Randers FC, men klubben skriver torsdag på sin hjemmeside, at man tilbagekaldt truppen, som dermed vender tilbage til træningsbanerne fredag formiddag.

23. marts var den seneste træningsdag i Randers FC, hvor klubben de seneste uger har vægtet muligheden for lønkompensation højere end træning under meget skærpede forhold, men med udsigt til, at Superligaen kan blive genoptaget i slutningen af denne måned, bliver der nu igen aktivitet på træningsbanerne nær Cepheus Park.

Beslutningen om at tilbagekalde spillere og trænere kommer således dagen efter, at statsminister Mette Frederiksen gav udtryk for, at hun ønsker Superligaen tilbage i den yderligere genåbning af Danmark, som forventes at blive udrullet fra på mandag.

– Det er med stor glæde, at vi nu kan genoptage fællestræningen i Randers FC, selvom det bliver under nogle andre forhold, end vi er vant til. Vi er helt trygge ved, at det er forsvarligt at komme i gang igen, når vi anvender Divisionsforeningens protokoller, fortæller sportsdirektør Søren Pedersen til klubbens hjemmeside.

Annonce

Lukket for tilskuer og presse

Hos mange af Superligakonkurrenterne har de i de seneste uger været på træningsbanen i mindre grupper og med krav om afstand, og det bliver også de forhold, som Randers FC-spillerne må indlede med.

- Først og fremmest er sundheden og sikkerheden vigtig, men det er også afgørende, at vi kommer i gang igen. Og helst ikke senere end den 29. maj (med kampe, red.), fortæller Søren Pedersen, der understreger, at klubben følger myndighedernes og Divisionsforeningens anbefalinger og retningslinjer.

Træningen vil som vanligt foregå på træningsbanerne ved Viborgvej, men af hensyn til smittefaren er der ikke adgang for tilskuere eller pressen.

Også AC Horsens har torsdag valgt at kaldes sine spillere tilbage på arbejde, og dermed har alle Superligaklubber nu spillerne tilbage på træningsbanen efter at mange har været hjemsendt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Erhverv

Falck fyrer 300 ansatte i Danmark

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce