Annonce
Randers HH

Efter afsked med Jeppe Knudsen: Randers HH står stadig uden cheftræner

Jeppe Bach Knudsen (tv.) ønskede ikke at fortsætte som cheftræner i Randers HH. Han nåede kun en enkelt sæson i klubben, som endte med nedrykning til 2. division. Arkivfoto: Morten Pape
Randers HH og nu forhenværende cheftræner Jeppe Knudsen lod deres veje skille efter sidste sæson, som endte med nedrykning til 2. division. Klubben har endnu ikke fundet en afløser. En varm kandidat smuttede i svinget.

Randers: Randers HH er gået i gang med at samle skårene efter en hård tid.

Ekstraordinære generalforsamlinger om eksistens og retning, en plads på Dansk Håndbold Forbunds sorte liste forbyder stadig klubben at indgå nye kontrakter og en forårskulmination, der sendte holdet ned i landets tredjebedste række, 2. division.

En deroute, som nu forhenværende cheftræner Jeppe Bach Knudsen ikke ønskede at være en del af, og to måneder efter Knudsens afsked, er der stadig ikke fundet en afløser til at føre det bedste herrehold i Randers videre.

Bestyrelsesmedlem Kenth Hvid udtalte ellers til avisen kort efter Jeppe Bach Knudsens afsked, at man var ved at have en træner på plads, men ifølge bestyrelsesformand, Henrik Frydendahl, glippede den løsning i sidste øjeblik.

- Han smuttede i svinget, dagen før vi skulle offentliggøre det. Han tilvalgte et civilt job, fortæller bestyrelsesformand i Randers HH, Henrik Frydendahl.

To kandidater på blokken

Klubben er derfor fortsat på trænerjagt, men bestyrelsesformanden understreger, at det maksimalt må fortsætte et par uger endnu.

- Vi skal have ansat vores nye cheftræner i løbet af de næste ti dage. Der er to kandidater, som vi er i dialog med, fortæller Henrik Frydendahl, der ikke vil nærmere ind på, hvem der sprang fra i sidste øjeblik eller sætte navn på de nuværende kandidater.

Vil du garantere, at der er en cheftræner på plads i løbet af de næste ti dage?

- Det er tæt på, for ellers får jeg ikke lov til at holde ferie. Vi skal have det på plads, for jeg har i hvert fald ikke selv nogen planer om at sætte mig på trænerbænken. Det kommer der ikke noget godt ud af, lyder det med glimt i øjet fra bestyrelsesformanden.

Han fastslår, at de leder efter en profil, der passer ind i klubbens nye satsning på egne talenter.

- Profilen skal være stærk til at håndtere de unge spillere og samarbejde på tværs mellem U17, U19 og 2. division. Han skal være god til at motivere og gøre det attraktivt for de unge, fordi hele strategien bliver bygget op omkring talentdelen. Vi skal ikke have en træner, der har lyst til at hente otte nye spillere ude fra, for det kommer vi ikke til, fortæller Henrik Frydendahl.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce