Annonce
Erhverv

Efter blot et år i nye, større lokaler: AE Maskiner udvider med yderligere 1500 kvadratmeter

Allerede efter et år i Randers har Anders Ebbesen og hans virksomhed AE Maskiner fået brug for mere plads. Foto: Annelene Petersen
Efter blot et år i nye lokaler, som er dobbelt så store som de foregående, udvider AE Maskiner igen. Udvikingen i virksomheden, som sidste år flyttede fra Ørsted til Randers, er siden gået stærkt, hvorfor de 3700 kvadrater suppleres med yderligere 1500.

Randers: - Der er stadig plads til at vokse, men jeg er overrasket over, at vi fylder pladsen så godt ud. Jeg havde troet, at der ville være overdrevet med plads.

Sådan sagde Anders Ebbesen, indehaver af AE Maskiner, så sent som i februar i år, da han og hans virksomhed blev portrætteret her i avisen. Han hentydede til, at det dengang blot var otte-ni måneder siden, at man i forbindelse med flytningen fra Ørsted til Bronzevej i Randers havde fordoblet virksomhedens areal.

Nu har han så sendt en pressemeddelelse ud, hvori han orienterer om, at AE Maskiner udvider og supplerer de 3700 kvadratmeter under tag med yderligere cirka 1500 kvadratmeter.

Annonce

Rigtig beslutning

Med andre ord synes beslutningen om at flytte til Randers at have været den rigtige. For selv om forretningen har været i rivende udvikling siden starten i 2010, er der for alvor blevet skruet op for væksten det seneste års tid.

- Vi har været igennem en fantastisk og faktisk ganske interessant udvikling.  Vi er ikke i tvivl om, at vores centrale placering ved E45 er en kæmpe fordel, når vi dagligt skal servicere vores mange kunder overalt i Danmark, siger Anders Ebbesen og tilføjer:

- Vi kan nu udnytte muligheden af, at det er lettere at få medarbejdere, fordi netop E45 binder tingene sammen. Det betyder blandt andet, at vi kan ansætte mekanikere, der bor længere væk, og på den måde kan vi placere servicevogne centralt placeret ude i landet – tæt på vores mange kunder.

Da AE Maskiner kom til Randers, lejede de sig ind hos HCP Maskincenter, som samtidig lukkede sit værksted ned, hvorved AE Maskiner overtog fem medarbejdere og fire biler og bragte så medarbejderstaben op på 33 og antallet af servicebiler op på 14.

Annonce

HCP lukker i Randers

Nu har HCP Maskincenter valgt helt at lukke afdelingen i Randers, hvilket har givet AE Maskiner mulighed for at supplere med de 1500 kvadratmeter.

I 2020 omsatte AE Maskiner for 120 millioner kroner og tjente fire millioner efter skat. I 2021 forventer Anders Ebbesen en vækst på 25-30 procent.

Hos HCP Maskincenter glæder Christopher Kiær Thomsen sig over, at man har kunnet give mere plads til den voksende nabovirksomhed, idet lukningen af randersafdelingen er led i en overordnet strategi for virksomheden, der har hovedkontor i Ansager sydvest for Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Randers FC sender Høgh videre med blandede følelser: Sportsdirektør har flere typer i spil som potentiel erstatning

Sport For abonnenter

Aktivitetscenter Tirsdalen skaber glæde i Kristrup: Nu skal der pustes nyt liv i det oprindelige millionprojekt

Randers

Lørdagens coronatal lokalt: Smittetallet er steget i Favrskov og Mariagerfjord

Annonce