Annonce
Randers

Efter droppet krav om bordreservation: Burger King åbner for indendørs servering

Der vil stå personale ved Burger Kings indgang for at tjekke, at alle spisende har gyldigt coronapas. Foto: Joe Skipper/Scanpix

Sønder Borup: Det afskaffede krav om bordreservation på spisesteder betyder, at Burger King fra 6. maj har genåbnet sine restauranter med indendørs servering for gæster med gyldigt coronapas.

- Vi glæder os meget til at åbne igen efter mange måneder uden gæster i restauranterne – det daglige liv og vores spisende gæster har virkelig været savnede. Vi ser også frem til at give en ny oplevelse, da alle vores gæster i restauranterne fremover får serveret deres drikkevarer i plastikbægere, der kan vaskes og genbruges. Det sker som led i vores øgede fokus på bæredygtighed og kvalitet, og selvom vi starter i det små, er vi glade for at være i gang, siger Gustaf Wetterwik, der er "marketing director Scandinavia" hos Burger King.

I forbindelse med genåbningen af de indendørs spiseområder har Burger King indført ekstra tiltag, der skal højne den sundhedsmæssige sikkerhed. Udover håndsprit, ekstra rengøring og afskærmning vil der være personale ved restauranternes indgange til at tjekke, at alle spisende gæster har et gyldigt coronapas. Derudover vil antallet af indendørs siddepladser på restauranterne blive tilpasset i forhold til kravet om antallet af gæster pr. kvadratmeter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Smidt ud fra eksamen af rasende censor: Nu er nederlag vendt til succes for ordblinde Steffie

Annonce