Annonce
Randers

Efter fejl på høringsportal: Du kan stadig nå at give høringssvar om udbygning af E45

Hvis du vil give din mening om et tredje spor på E45 ved Randers til kende, er det nu, du skal slå til. Illustration: Vejdirektoratet
Annonce

Randers: Vejdirektoratet udsætter fristen for at afgive høringssvar til VVM-rapporterne om de mulige udbygninger af E45 Østjyske Motorvej fra den 27. september til fredag 2. oktober.

Det skyldes tekniske problemer på den høringsportal, hvor man skal aflevere sine høringssvar.

Høringsportalen fik en teknisk fejl i løbet af weekenden, hvilket betød, at man ikke kunne aflevere sine høringssvar frem mod fristens deadline. Senior projektleder Jacob Pryds Winkel fra Vejdirektoratet beklager det besvær, som borgerne har oplevet i den forbindelse.

- Det er rigtigt ærgerligt og irriterende, at høringsportalen fik tekniske problemer, netop som deadline for høringsfristen nærmer sig, siger han og fortsætter:

- Jeg skal dybt beklage det besvær, som det måtte have medført for dem, der gerne ville aflevere deres høringssvar til os i løbet af weekenden. Vi er naturligvis meget opmærksomme på, at alle skal have mulighed for at aflevere deres høringssvar, så derfor har vi forlænget fristen til på fredag den 2. oktober. De tekniske problemer er nu løst, og det er igen muligt at indsende høringssvar via portalen.

Høringen handler om tre VVM-undersøgelser, der blandt andet belyser miljøkonsekvenser, støj og samfundsøkonomi ved en eventuel udbygning af E45 fra Vejle til Randers.

De tre udbygningsstrækninger, som er undersøgt i VVM-rapporterne er:

1) Vejle - Skanderborg: www.vd.dk/e45vejle

2) Aarhus S - Aarhus N: www.vd.dk/e45aarhus

3) Aarhus N - Randers: www.vd.dk/e45randers

Høringssvar skal afgives separat for hver strækning via de respektive hjemmesider.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce