Annonce
Randers FC

Efter fem kampe uden sejr: Høgh endte som hattrick-helt

Arkivfoto: Annelene Petersen
Randers Frejas U19-drenge har været igennem nogle hårde uger uden sejr, men lørdag fik de vendt den dårlige stime på fem kampe uden sejr. Kasper Høgh endte som hattrick-helt mod B.93.

Randers: Endelig.

Efter fire nederlag i de seneste fem kampe kom Randers Frejas U19-drenge tilbage i vindersporet med en 4-1-sejr lørdag eftermiddag mod B.93.

Kasper Høgh nettede tre gange for randrusianerne, mens Tobias Klysner noterede sig for den sidste scoring.

- Det blev afgørende, at vi var godt forberedte. Vi spillede på naturgræs for første gang i sæsonen, og banen var ikke snorlige. Derfor spillede vi meget i længderetningen og satte spillet højt, hvilket vi lykkedes med. Vores omstillingsspil fungerede, og vi lukkede dem godt ned i vores pres. Vi spillede med energi, vilje og power, og sejren var fuldt fortjent, fortæller Randers Freja-cheftræner Per Sørensen.

Efter scoringer fra Kasper Høgh og Tobias Klysner gik hjemmeholdet til pause med en 2-0-føring, og der blev ikke slækket på noget efter pausen.

- Jeg er utilfreds med, at vi lukker et mål ind på en dødbold, men vi fik heldigvis scoret igen kort efter og fortsatte med at tilspille os mange muligheder. Kasper Høgh brændte også et straffespark kort tid efter sin anden scoring, lyder det fra Per Sørensen.

Med sejren er randrusianerne to point efter Roskilde og Horsens i toppen af U19-divisionen, men Per Sørensen understreger, at udvikling er det største fokus.

- Selvfølgelig handler det om at vinde fodboldkampe, og vi vil også gerne blive nummer et, men det handler mindst ligeså meget om at udvikle holdet og de enkelte spillere, lyder det.

U19-divisionen, drenge

Randers Freja – B.93 4-1 (2-0)

Målscorere Randers Freja FC: 1-0 Kasper Høgh (17.), 2-0 Tobias Klysner (28.), 2-1 (50.), 3-1 Kasper Høgh (58.), 4-1 Kasper Høgh (88.)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce