Annonce
Randers

Efter fire dages corona-nedlukning: Grillbars kunder kan ånde lettet op

Søndag kom der endelig vished om, at grillbaren er coronafri. Den genåbner mandag. Foto: Louise Bruun Høfler
Da to medarbejdere meldte sig syge med corona-symptomer, valgte indehaverne af Jensens Pølse- & Bøfhus at lukke grillbaren helt ned og sende alle ansatte til podning.
Annonce

Randers: Siden torsdag er kunderne hos Jensens Pølse- & Bøfhus i Trangstræde ved busterminalen blevet mødt af et skilt med teksten:

"LUKKET: Jensens Pølse- & Bøfhus holder lukket, da en medarbejder har vist tegn på covid-19 symptomer. Vi afventer på nuværende tidspunkt covid-19 testresultater fra medarbejderne."

En besked, der formentlig har gjort en del kunder nervøse for, om de mon har fået andet end ristede løg drysset ud over hotdoggen i dagene inden lukningen. Men nu kan man godt ånde lettet op. Søndag fik ægteparret Lone og Morten Serup, der sammen driver grillbaren, nemlig besked om, at medarbejderne er testet negative.

Dette skilt har siden torsdag morgen hængt på døren til Jensens Pølse- & Bøfhus. Foto: Louise Bruun Høfler

- Vi har holdt lukket siden torsdag morgen, fordi to af vores medarbejdere blev syge med noget, der kunne være corona-symptomer, men nu er de testet negative, så vi åbner igen mandag, fortæller Morten Serup.

Annonce

Sendte alle hjem

Nedlukningen endte med at koste ejerparret fire dages omsætning. Alligevel fortryder de ikke, at de gik drastisk til værks og lukkede helt ned for grillbaren, da de fik sygemeldingerne.


Vi har holdt lukket siden torsdag morgen, fordi to af vores medarbejdere blev syge med noget, der kunne være corona-symptomer, men nu er de testet negative, så vi åbner igen mandag.

Morten Serup


- Inden corona-pandemien startede havde vi otte-ti ansatte i Jensens Pølse- & Bøfhus, men da vi genåbnede efter forårets nedlukning, valgte vi at sætte et hold med færre medarbejdere, der hver især kunne arbejde flere timer. På den måde er der færre, som har deres gang bag disken, og dermed er smitterisikoen ved at komme på arbejde mindre, forklarer Morten Serup og fortsætter:

- I øjeblikket har vi derfor kun fire medarbejdere, og det betyder, at vi er sårbare ved sygemeldinger. Det var ganske enkelt svært at få det til at hænge sammen med bemanding af stedet, når to ud af fire var syge. Samtidig ville vi ikke risikere, at de to sidste også blev smittet, hvis det viste sig, at det var coronavirus, der havde ramt nogle af vores ansatte. Derfor valgte vi at lukke helt ned og bede alle ansatte - både de syge og de raske - om at få taget en test. Heldigvis testede de alle negativ, så fra mandag holder vi åben som normalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers FC smider derbysejr og førsteplads

Randers FC For abonnenter

Klar til lokalbrag? Stærk statistik, rødglødende Riis og bud på de 11 udvalgte derby-krigere

Annonce