Annonce
112

Efter hemmelighedsfuld anholdelse: Tre mænd varetægtsfængslet bag dobbeltlukkede døre

De tre mænd - hvoraf den ene ikke kunne være med i retten - blev fremstillet ved Retten i Horsens. Foto: Jens Nørgaard Larsen
De tre mænd, der lørdag blev anholdt på rastepladsen ved Ejer Bavnehøj, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

SKANDERBORG: Lørdag eftermiddag var Særlig Efterforskning Vest, der er politiets specialenhed, på aktion på rastepladsen ved Ejer Bavnehøj, hvor man anholdt tre personer, og i dag blev de tre anholdte så fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens.

Her var to af dem fremstillet, mens en tredje blev fremstillet in absentia, det vil sige at han blev fremstillet uden selv at være til stede. Det blev til varetægtsfængslinger i fire uger, men da grundlovsforhøret blev foretaget bag dobbeltlukkede døre - altså hvor dørene bliver lukket inden sigtelserne blev læst op - kan politiet ikke sige mere.

De tre blev anholdt lørdag klokken 13.25 på baggrund af "en større international efterforskning vedrørende særlig kompliceret og grænseoverskridende kriminalitet," som det hed i en kortfattet pressemeddelelse fra politiet.

I forlængelse af de tre anholdelser ved Ejer Bavnehøj, blev der lavet tre yderligere anholdelser i Göteborg. De blev foretaget i samarbejde med svensk politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce