Annonce
Randers

Efter mange overvejelser: Valget faldt på uddannelsen som pædagog

Efter mange og store overvejelser, endte VIAs pædagoguddannelse med at blive Kenneth Jepsen Nielsens førstevalg. Privatfoto
Først i sidste uge traf den 21-årige Kenneth Jepsen Nielsen sin beslutning og satte krydset ved pædagoguddannelsen som førsteprioritet.
Annonce

Randers: Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når unge skal vælge sig en karrierevej. 21-årige Kenneth Jepsen Nielsen fra Randers har da også haft mange overvejelser om sit studievalg. Til sidst endte han med at sætte kryds ved VIA pædagoguddannelsen på Campus Randers, fordi han gerne vil hjælpe andre til at trives bedre i deres hverdag. Ligesom han selv er blevet hjulpet. - Ligesom så mange andre unge på min alder, er jeg meget i tvivl om, hvad jeg vil med mit liv. Jeg har brugt utrolig mange timer på at tænke og overveje, og det har altid ligget i mit baghoved, at det kunne være spændende at læse til pædagog. Men det var først i sidste uge, at jeg traf det endelige valg, fortæller Kenneth Jepsen Nielsen.

Annonce

Praktik er et plus

- Det tiltaler mig rigtig meget, at man kommer ud og arbejder med faget undervejs i uddannelsen. Det er et stort plus for mig, at der er fire praktikperioder, så jeg kan komme ud og prøve den teori af, som jeg kommer til at lære på skolen, siger Kenneth.


Jeg vil rigtig gerne arbejde med at hjælpe unge.

Kenneth Jepsen Nielsen, håbefuld ansøger til pædagoguddannelsen på VIA


Han kan også rigtig godt lide, at uddannelsen starter med en generel introduktion til pædagogik, hvorefter man skal vælge mellem tre forskellige specialeretninger. Endnu har han ikke lagt sig helt fast på, hvilken retning, han vil gå efter. Men han forestiller sig, at han vil være mest motiveret for social- og specialpædagogik.

- Jeg vil rigtig gerne arbejde med at hjælpe unge, der har nogle udfordringer, som gør, at de har svært ved at overskue deres liv. Jeg vil gerne være den støtte, der hjælper dem til bedre og nemmere at kunne klare sig selv og deres hverdag, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce