Annonce
Randers

Efter parkering mod lygtepæl: Arrig spritbilist svinede betjente til

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Randers: En 60-årig mand var alt andet end tilfreds med situationen, da han søndag eftermiddag blev taget for spritkørsel i det centrale Randers.

En bekymret kvinde ringede omkring klokken 15.40 til Østjyllands Politi og fortalte, at hun netop havde kørt bag en bilist, der slingrede kraftigt rundt på Viborgvej i Randers. Hun beskrev nøje den slingrende bil, ligesom hun også kunne oplyse nummerpladen, og herefter blev signalementet sendt ud til patruljevognene i nærområdet.

Kort efter fik et par betjente øje på bilen, der holdt på en p-plads på Vestergade. Den var ret svær at overse, idet den holdt parkeret midt mellem to båse og desuden var blevet kørt så langt frem, at den havde ramt en lygtepæl med fronten.

Bag rattet sad en tydeligt beruset 60-årig mand, der desuden viste sig at være frakendt kørekortet. Han blev anholdt og sigtet for spritkørsel og for at køre uden førerret.

Den 60-årige var dog alt andet end tilfreds med sin anholdelse. Fra sin plads på politibilens bagsæde råbte han gentagne gange diverse skældsord efter de to betjente, indtil det til sidst sikrede ham endnu en sigtelse - nemlig for at fornærme politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Randers HK i vanvittig kvartfinale: Det var nærmest som at slå plat eller krone i staden

CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce