Annonce
Randers

Efter partiskifte: Ny spidskandidat for LA i Randers

Partierne ruster sig til kommunalvalget i 2021, hvor der skal kæmpes om de 31 pladser i Randers Byråd. Liberal Alliance er klar med en ny spidskandidat. Arkivfoto: Annelene Petersen
Louise Brown var i 2017 kandidat for Venstre til kommunalvalget. Men nu bliver hun spidskandidat for Liberal Alliance til valget i november 2021.
Annonce

Randers: Louise Brown, 39, bliver spidskandidat for Liberal Alliance i Randers, når der tirsdag 16. november 2021 er kommunalvalg.

Hun håber og tror på, at det denne gang lykkes at få partiet repræsenteret i Randers Byråd.

Det er ikke første gang, vælgerne i Randers har haft mulighed for at sætte X ved Louise Brown på stemmesedlen. I 2017 stillede hun op for Venstre - Danmarks liberale parti.

Men partiet er ikke liberalt nok til Louise Brown, og derfor har hun ikke fornyet sit medlemsskab. I stedet har hun meldt sig ind i Liberal Alliance.

Selvom partiet lige nu gennemgår en svær periode, så er Louise Brown ikke i tvivl om, at hun har truffet det rigtige valg.

- Det vigtigste er, at jeg kan stå inde for partiets politik, så er popularitet mindre vigtigt. I Liberal Alliance er der plads til at være liberal og have sine meninger.

Annonce

En rundere profil

Louise Brown afløser Anders Burlund som spidskandidat. Han har været med til at bygge den lokale partiforening op, men vil nu bruge sin tid på nye udfordringer.

Louise Brown bliver ny spidskandidat for Liberal Alliance i Randers. Partiet håber på at få plads i Randers Byråd ved kommunalvalget i november 2021. Pressefoto

- Anders Burlund har gjort et stort stykke arbejde, understreger Louise Brown, der glæder sig til at komme i gang med det politiske arbejde, når hun formelt bliver valgt som spidskandidat på et møde i partiforeningen i august.


Det vigtigste er, at jeg kan stå inde for partiets politik, så er popularitet mindre vigtigt.

Louise Brown, kommende byrådskandidat


- Min profil er måske lidt rundere end en mand i blå skjorte, siger Louise Brown med henvisning til, at Liberal Alliance har mange yngre mænd i front.

Louise Brown har rødder i Langå og er i dag bosat i Romalt med sin mand, Peter Brown, og deres 12-årige datter.

Peter Brown har tidligere været kandidat for Liberal Alliance i Randers.

Louise Brown arbejder som leder af Frivilligværket og har desuden sin egen virksomhed, hvor hun er erhvervscoach og mentaltræner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Karakter fra comebacksejren mod OB: To af profilerne strålede klarest i flot holdpræstation

Randers FC For abonnenter

Reaktioner fra Europa Playoff-sejr: Indsatsen i anden halvleg skal sikre avancement

Annonce